Ufsose

Fra Ikkepedia
Revisjon per 18. okt. 2019 kl. 15:26 av Snyche06 (diskusjon | bidrag) (Retter)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Ufsose er en veldig farlig sykdom på hus. Det er grunn til å være redd ufsose. Frykt for ufsose kalles ufsoforbi.


Årsak[rediger]

Ufser er grunnen til ufsose. Denne lille ekle skapningen er en parasitt i alle sokker. Ufser bæsjer overalt. Bæsjen er lodotter, som finnes mellom tærne dine. De kan også bæsje bakterier, som alle mennesker har i seg. Disse bakteriene er skadevirkende på mennesker, da vi ikke kan bekjempe denne form for bakterier.

Tåfislukt[rediger]

Ufsose forårsaker alvorlig tåfislukt overalt. Denne tåfislukten er relativt vanlig å finne i hus og boliger og bygninger og alt det der. Denne lukten kommer bare hvis stoffet som lager tåfislukten har noe å feste seg på, for eksempel sokker og føtter. De kan også feste seg på våte klær. Tåfisen kommer av at ufsen absorberer vanndamp (H2O) til tåfisnøytrulidium (TN), gjennom en prosess som kalles "fotsyntesen". Fotsyntesen må ikke forveksles med fotosyntese, da dette er en mer kjedelig form for sirkulasjon. Uansett, tåfisnøytrulidium er årsaken til tåfislukt.

Bekjempelse av tåfislukten[rediger]

Å bekjempe fotsyntesen er tidsfordrivende og kjedsommelig, men absolutt nyttig. Denne typen bekjempelse innebærer i stor grad tålmodighet. Når man skal bekjempe fotsyntesen, må man putte ufsene i såpe og vann. Såpemolokylene blir forbundet med tåfisnøytrulidiummolokylene, og vil starte en annen prosess. Da vil vi ha et nytt stoff, nemlig såpotåfisnøytrulidium (H2OS2TN). Når sokkene har vært der i en stund, gjerne 1 måned, skal du tømme det nye stoffet i kokende vann. Dampen vil kvele ufsene, men ikke for alltid. De vil etter en dag få tilbake tåfislukten. Det finnes ingen annen måte å bekjempe fotsyntesen på.

Alvoret i ufsose[rediger]

Ufser er veldig alvorlig. Både for deg og for lommeboka. Du mister hele tiden sokkene dine, som følge av ufsemagien, som finnes overalt. De tryller bort sokkene, og får dem til å forsvinne. Dette er helt ufarlig for deg, men ikke fult så ufarlig for lommeboka. Nå skal vi inn på noe mindre alvorlig. Du kan dø av ufsose. Døde ufser utvikler seg til virus. Virusene kan drepe deg, eller bare gi deg en liten forkjølelse. Ebola ble skapt av ufser. Dyr som lever i naturen, har ville ufser rundt seg, som bruker planter som kropp. Da kan dyrene i Afrika få ebola og smitte mennesker.

Ufseegg[rediger]

Ufseegg er bittesmå, så små at du ikke kan se dem. De kan lage nye ufser. For å fjerne ufseegg gjør du følgende:

  1. Kast alle sokkene i vaskemaskinen og fyll den med gift.
  2. Hiv alle tingene dine i do.
  3. Brenn ned huset ditt.
  4. Drep deg selv.
  5. Drep alle i huset ditt.

Om du ikke vil dø, må du gå barbeint hele livet. Da forsvinner ufsene. Men ufser kan også komme med andre mennesker i huset. Alle hus har ufsose, men noen er sterkere angrepet enn andre.

Behandling av ufsose[rediger]

Det finnes kun én behandling mot ufsose: Brenn ned huset ditt, og du må brenne inne. Du kan være smittebærer.

Se også[rediger]