Taxi

Fra Ikkepedia
Revisjon per 4. nov. 2008 kl. 22:02 av IceColdYeah (diskusjon | bidrag) (Ny side: Taxi er en et nytt transportmiddel som ble oppfunnet da oldemor døde (en stund siden). En bil og en taxi-sjåfør (ikke norsk) får deg dit du vil for cash. Har du dårlig tid så sitt hel...)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Taxi er en et nytt transportmiddel som ble oppfunnet da oldemor døde (en stund siden). En bil og en taxi-sjåfør (ikke norsk) får deg dit du vil for cash. Har du dårlig tid så sitt heller på med en pirattaxi. Noen kjente taxi kompanier er: - Utenlandske sjåfører AS - Pirat taxi systems AS - Uten mål og mening taxier AS

Historien om taxien starter siden oldemor døde. Man fant ut at hest og kjerre ikke var nok til å frakte folk dit de ville på kort nok tid, så dermed oppfant man det velkjente kjøretøyet: Bilen. Dermed kunne man begynne å satse på taxi istedenfor Henry Ford's - Ford modeller. Den første taxi'en i kommersiell utnyttelse var en Mercedes Benz (åpenbart). En Pakistaner var den første til å ta i bruk taxien i Norge. Taxi ble derfor fort populært på grunn av disse nye mercedes benz modellene og dermed tjente taxisjåførene, som sagt ikke-norske folk som hadde taxisjåfør som et yrke og hadde nå råd til å forsørge familien sin.

Man kan lett kjenne igjen en taxi ved å se på taket. Der skal det som regel være et skilt med kompaniets navn. Hvis det ikke er noe skilt der er det sannsynligvis en pirattaxi eller noen har fjernet det for moro skyld.