Forskjell mellom versjoner av «Sylinderarkivet/Elton John»

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
m (robot Tilføyer: ar:إلتون جون)
Linje 1: Linje 1:
 
== Hvem var han?? ==
 
== Hvem var han?? ==
Elton John er den mest heterofile man i verden. Han er en kvinne bedårer uten like og er verdens peneste man. Han kan virkelig å synge og noen av sangene han synger er "in and out, look behind you." og "Men are for fun" også "KIss my ass, it don't mind"
+
Elton John er den mest heterofile man i verden. Han er en kvinnebedårer uten like og er verdens peneste mann(kåret Miss Man 1999). Han kan virkelig å synge og noen av sangene han synger er "in and out, look behind you." og "Men are for fun" også "KIss my ass, it don't mind"
 
Disse er super hitter i Malaysia og Mali. [[Bilde:elton john.jpg]]
 
Disse er super hitter i Malaysia og Mali. [[Bilde:elton john.jpg]]
   

Revisjonen fra 14. apr. 2008 kl. 17:17

Hvem var han??

Elton John er den mest heterofile man i verden. Han er en kvinnebedårer uten like og er verdens peneste mann(kåret Miss Man 1999). Han kan virkelig å synge og noen av sangene han synger er "in and out, look behind you." og "Men are for fun" også "KIss my ass, it don't mind" Disse er super hitter i Malaysia og Mali. Elton john.jpg

Han har også flere hitter med Robbie Wiliams, George Michael og Macgyver.


konserter

han har spilt flere konserter som f.eks på homseparaden i San Fransisco der han kastet opp etter at to men kom opp på senen og kysset til ære for homsene. Dette var ikke bra. Andre konserter var i søndre Nord Vietnam hvor han spilte for fulle vietnamnesiske prostutierte kuer. dette var hans største konsert. han har også mange konserter med Neminem og 6pac.