Forskjell mellom versjoner av «Rotter»

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Linje 38: Linje 38:
 
*[[Kjell Magne Bondevik]]
 
*[[Kjell Magne Bondevik]]
 
*[[MacGyver]]
 
*[[MacGyver]]
 
 
{{Buddy Jesus}}
 

Revisjonen fra 29. mai 2007 kl. 19:19

Generelt om rotter

Rotter er store, vakre dyr med fire hjul, som liker å spise små barn. Den er for det meste utbredt i de sørlige strøk som Alaska, Afrika og Grønland, men en gang i livet drar de på pilgrimsreise til månen. I Østen er den utryddingstruet etter å ha kommet i konflikt med hamsterene.

Pilgrimsreise

Når en rotte blir født av rottepappaen og rottemammaen så avlegger de et ed til den store pysjamasduen. Edet de avgir sier at deres sønn/datter skal en gang beseire over tyngdekraften og komme ut til den blanke osten man ser på himmelen om natten. Dette har vært en tradisjon siden 1926 da den kjente oppdageren John Lennon fant opp en maskin, som i følge rottene, gjorde at månen ble om til en papegøye som da flyver ned på jorden, og blir til en ost igjen. Det finnes 5 kjente typer rotter:

Senterrotte

De mest sette rottene. Alle kjøpesentre har en eller fler senterrotter. Bruker mesteparten av tiden på å se på andre spille på spilleautomatene, men de har også blitt observert gående rundt å se i butikker. En senterrotte har også blitt sett på parkeringsplassen/parkeringshus utenfor kjøpesenteret. Her foregår det leting etter tikroner i vogner. Man kan kjenne igjen en rotte på de slitte joggebuksene, det ustelte/udusjet håret og det tomme blikket.

Butikkrotte

En butikkrotte er en rotte som holder seg til en butikk. Rotta blir da oppkalt butikkens navn. Eksempler er Remarotte, Rimirotte, H&M rotte eller telekioskenrotta.

Stedsrotta

En litt mindre vanlig rotte. Denne rotta finner man steder utenfor butikker eller kjøpesentre. Rotta blir da oppkalt etter stedet den tilbringer tiden sin. Eksempler kan være musèer, tippebuler eller McDonalds. Noen henger også i nordbergveien og heter pavlo.

Tromsørotte

Den farligste rotta som finnes. Alle individer har rødt skjegg, er hårete og oser av Ole-Martin Årst sin avføring. Vanligstørrelse er 2 meter høy, 2 meter bred og 100 kg. (OBS: Må ikke forveksles med lokalbefolkningen, tross likheten er skremmende) Rottene liker ikke aprikos, men snakkes flytende hebraisk. Naturligvis kommer den fra Tromsø, da skadedyr ofte tiltrekkes av kloakk. I Tromsø er det jo trossalt åpen kloakkløsning. De gyter ved Ole-Martin Årst sitt gods i utkanten av Alfheim, han er en slags mentor for Tromsørotta. I gamle sagn sies det at det er denne klovnen av en fotballspiller som har påvirket rottene til å oppsøke kloakk og avføring fra andre levende individer. De kyndige diskuterer stadig om hvordan rotta kom til byen. En ting er iallefall sikkert, denne arten kom ikke via jernbanen, siden de ikke har den slags infrastruktur i isødet. Sjøveien er også utelukket, av den grunn at det alltid er minus sektsi grader i Tromsø og 1200 meter tykk is rundt hele byen. Mest sannsynlig oppsto arten på Alfheim, også kalt søppeldynga, da levevilkårene for rotter og andre skadedyr er optimale.

Metoder for å komme seg til månen

Diverse metoder har blitt brukt for å komme seg til denne hellige, runde osten bl.a:

 • Papirfly
 • Lottokuppong
 • Pringles
 • Lasersverd
 • Alle barna vitser

Kjente rotter

 • Jacob Schtreitner
 • Asbjørnsen og Moe
 • Hulken
 • Skipsrotta
 • Mikke Mus (mus er en forkortelse for Mus Uten Susp som er kjennemerket til M.O.D rottene)
 • Hank von Helvete
 • Kjell Magne Bondevik
 • MacGyver