Oppretter Polonium

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 20. sep. 2018 kl. 00:56 9E2 diskusjon bidrag slettet siden Polonium (Prøverflyr Ikkepedias nye Boeing B-52)
  • 5. feb. 2008 kl. 12:09 EIS diskusjon bidrag slettet siden Polonium (innholdet var «Det var en gang en Rosenborgspiller som var dum som sa jeg vil sleike deg i ræven. Polonium var det rosenborgspilleren puttet opp i ræven. Han døde...» (og eneste bidragsyter var 85.200.240.230))

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)