Oppretter Pappa'n til Pippi

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 24. mar. 2021 kl. 17:17 Lemenlemenlemen diskusjon bidrag slettet siden Pappa'n til Pippi (Innholdet var: «thumb|Det er faren til denne hestekastende jentungen vi snakker om. '''Pappa'n til Pippi''' er en stor sterk mann som bestemmer over mange negerbarn. Han bestemmer over alle neger'ne i negerland. På den høyre hånda si har han en tatovering av ei colaflaske. Han er svært glad i cola. Pappa'n til Pippi ble offer for en revolusjon og sitter nå i fengsel, det som holder han i livet der er at han vil smake cola igjen. Han sender hver dag ut en…»)
  • 4. jan. 2008 kl. 07:12 Trubadurix diskusjon bidrag slettet siden Pappa'n til Pippi (innholdet var «pappa'n til pippi er pedofil. det er derfor barnebøkene sier at ha forsvant til sjøs for og kamuflere at han egentlig sitter i fengsel for og ha klådd ...» (og eneste bidragsyter var Violentspoon))

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)