Norsk Nobelpris?

Fra Ikkepedia
Revisjon per 1. des. 2015 kl. 08:31 av Tantemannen (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Miljøproblemet er løst[rediger]

Røyk1.jpg

CO4 er løsningen på verdens miljøproblem.

Norske forskere, ansatt på NTNU, har fått fram en revolusjonerende løsning på klimaproblemene verden nå sliter med. En ting er at løsningen er billig, men den er i tillegg så enkel at den enkelte kan enkelt bidra med sitt. Vi kan kanskje si at enklere kan det ikke bli.

Vi som mennesker har i de siste årene sluppet ut CO2 i atmosfæren i en mengde og hastighet som gjør at det går lukt til helvete, som de verste dommedagsprofetene vil si det. Selv om vi vet at CO2 ikke lukter har denne argumentasjonen til stadighet vært brukt.

Profet i eget land

Profetene er ikke kjent for å vise finfølelse i uttalelsene sine. Og lukt til helvete uten lukt, er jo en måte å si ting på som de fleste forstår.

Men tilbake til NTNU og deres forskningsresultat.

For at melkemannen og folk flest skal forstå dette, må forklaringen forenkles noe. Vi kan si at vi blander CO2, som er den skadelige gassen med CO2 som er den andre skadelige gassen og vi får CO4. NTNU har i lang tid vært kjent for å ha dyktige realister og at en nå har fått til noe med å legge sammen 2+2, er et bevis på at forskning lønner seg. Alle vet jo fra før av at CO4 er noe helt annet enn CO2 og langt fra skadelig. En kan drikke CO4 i flytende form. Dette er jo pensum i barneskolen.

Vel kan det nevnes at en må kjøle denne gassen ned til om lag 174 grader minus for å få den flytende, men den er slettes ikke giftig. Vi drikker jo Bonaqua vann på flasker hvor vannet kommer fra Glomma. Alle som har sett hvordan Glommavannet ser ut skjønner at vi menneskene tåler litt av hvert, og CO4 er langt renere enn Bonaqua.

Bonaqua.jpg

Kan gassen og/eller væsken nyttes til noe fornuftig. ?


Svaret er som følger: Sure thing.

Gassen kan brukes i luftskip og ballonger.

Bakkong1.jpg

Det kan revolusjonere verdens transportsystemer hvor en i dag bruker forurensende fly og båter til transport av mennesker og gods. Gassen er ekstremt lett og veldig billig. Det er ikke vanskelig å forstå at blander en to gasser, CO2 og CO2, som er avfallsgasser en vil bli kvitt fra jordens overflate, og får en ny ufarlig gass omtrent gratis, er dette egentlig helt vilt og en kan jo lure på hvorfor dette ikke har kommet før. Har Bellona forsømt seg ?? Ja det er ikke enkelt å gi et fyllestgjørende svar sånn på stående fot, men denne oppfinnelsen burde ha kommet for mange år siden. Egentlig mens NTNU var NTH, og hadde rendyrkede spesialister.

Tidligere kunnskapsminister Øystein Djupedal sier at han gjerne skulle ha vært med på dette, men at det beklageligvis kom noen måneder for sent.

I flytende form er gassen som krutt i en bilmotor. Bilene vil ha en effektøkning på om lag 40% i forhold til miljødiesel og alt det andre sølet en nå prøver å prakke på en naiv bilist. Avgassen vil som en skjønner være CO2. Altså en form for gjenbruk til atter å blande og lage CO4.

Miljødiesel og Rapsolje er OUT.


Det kan ikke bli bedre.

En legger ikke skjul på at det kan finnes innkjøringsproblemer, men disse er til for å løses. Forsker Charles Olsen Jr. på NTNU står som prosjektleder og er en soleklar kandidat til neste års Nobelpris i kjemi......

Norge er endelig på kartet.

Klimatoppmøtet i Kjøbenhavn nå i førjulstiden, har kopiert opp det meste og fått trykket opp formularene på papirservietter. Disse legges under tallerkenen til den enkelte ved bespisning, og fungerer som et påvirkningsobjekt overfor verdens miljøinteresserte på toppmøtet. Lurt !

NTNU.jpg