Redigerer Nintendo-spill

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Redigeringen kan omgjøres. Sjekk sammenligningen under for å bekrefte at du vil gjøre dette, og lagre endringene for å fullføre omgjøringen.

Nåværende versjon Din tekst
Linje 10: Linje 10:
 
*Per Spellmann (ser etter sin einaste ku)
 
*Per Spellmann (ser etter sin einaste ku)
   
[[Kategori:Spill]]
+
[[Kategori:skeiende
  +
  +
på skeiende er det slaver. Slavene spiser elefanter og katter. De steker kattene på tissen. det er krokkodiller der som suger pikkene deres. Namnamnamanmanamanman hahahhokooooaahhhooo. Slavene som ikke gjør jobben sin blir kastet net til sausgruven.
  +
eg kjede MEGGGG

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)