Kommunisme

Fra Ikkepedia
Revisjon per 28. jan. 2021 kl. 16:41 av Lemenlemenlemen (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endringer av 85.19.187.30 (brukerdiskusjon) til siste versjon av Lemenlemenlemen)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk
Kommunismens symbol, hammer og sigd symboliserer frykten for å bli snauklipt og deretter slått i hjel. Dette er en frykt mange har, og et vanlig symptom på omgangssyke

Kommunisme er verdens beste ideologi. Det er en ideologi der man hele tida disser Frp og de stygge, hårte nazi-svina av noen kapitalister, og tro meg, det er jævlig digg assa! Vi har alle erfaring med stygge orangutangerer av noen grådige grise svin. Er du lei av kapitalister, join kommunismen i dag! Kommmunismen er en ideologi i kommunene i Norge om at alle kommunene skal ha selvstyre og bli egne små kongedømmer. Kongen skal være etterkommere etter Haakon den Hårfagre, og de må ha hår på over 20 cm. Det har vært mange opptøyer i tidligere år i ulike kommuner, spesielt langt nord i Norge. Folk har satt seg i gatene og sovet ute i kulden for å få oppmerksomhet fra staten. Det har ikke virket ennå, men det har vært mange dødsfall grunnet kulden. Dette er et spesielt stort problem under vinteren.

Kommunisme er ikke det samme som nynazisme. Kommunister og nynasister liker ikke hverandre, fordi de krangler om hvem som kom først og hvem som er størst. Men alle vet at kommunisme kom først, og helt klart er størst. Men Hitler hadde problemer med å godta dette og det ble en stor slåsskamp mellom Kommunismen og nazi-svina. Kommunismen kom ut av sloss kampen med flere folk enn nazi-svina og drepte de siste som var igjen. så av to ganger er Kommunismen dominerende.

Historie[rediger]

Kommunismen er også kjent som det nederste nivået i det Indiske kastesystemet, og kommunistene tilhører den gruppen mennesker som gjenfødes som kristne i sine neste liv. Foruten dette var kommunistene i Europa (også kjent som de rettsløse) heller ikke særlig verdsatt, og mens mange vet at de reisende på tredje klasse ble låst inne da Titanic sank, vet de færreste av oss at kommunistene på fjerde klasse hadde vært låst inne i fyrkjelleren helt siden skipet dro fra England. Det har som det også tidligere er blitt nevnt i artikkelen, vært forsøkt å opprette egne land for kommunister, men det har for det meste gått slik det må gå når man lager en stat bestående av rettsløse mennesker. Kommunisme vokste fram i Europa da halve landarealet havnet under ideologien i 1917. Kommunismen ble nesten utryddet i 1942, men USA likte ikke at kommunismens bortgang gjorde Europa sterkere, og gjorde alt de kunne for at Sovjetunionen seiret. En viktig del av kommunismen er at man kaller alle kommunistvennene sine for buddy.