Ikkenytt:Tornado slår til igjen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 27. september 2021 nøyaktig klokka 03:49

17 Januar 2008 


I motsetning til USA har ikke Norge noe "stort" Tornado problem

Tornadoen som for en stund siden ( 8.oktober 2007 ) angrep en mann i det han skulle gå på kjøkkenet for å hente seg en øl, har nå slått til igjen. Blomsterhandleren, Igor Hansen Lillemann ble den 16. Januar klokken 07.45 overlumpet i det han skulle ta ut bosset.

"Den gjemte seg bak bossspannet, og da jeg kom nermt nok angrep den meg". Det var fryktelig, den gikk helt amokk". Sa den stygt skadete blomsterhandleren på en pressemelding sent i kveld, etter timer med operasjon.

Politi sjef, Simon Olsen Grytfrid hadde dette å si til hendelsen: " Det er ikke første gang tornadoer har vert innvolvert i slike episoder her i Norge. Vi frykter at det kan komme flere slike hendelser, med større skadeomfang og har derfor vert i kontakt med politiet i USA som har god erfaring med tornadoer. Hvis noen ser eller hører noe om denne tornadoen så ring politiet etter klokken 21.00 eller send en e-post. r Ikkenytt kommer tilbake med oppdatering snarest


I dag 08.februar 2008 klokken 2204 er sentralbordet på lensmannskontoret i Selbu blokkert.

Muligheten for at tornadoen har mutert, forgrenet seg over Dovre og har gjort ubotelige skader i og rundt Selbusjøen er store. Det er i skrivende stund ikke mulig å få en sikker situasjonsrapport fra Selbu. Lennsmannskontoret har ikke nattevakt, så blokkeringen vil ikke bli reparet før i morgen tidlig.


Se og Hør har sendt reporter til Selbu. Det meldes derfra at også President Bush har meldt sin ankomst. Etter fadesen rundt flomkatastrofen i New Orleans vil ikke presidenten vente like lenge med å besøke katastrofeområdene. En verdig slutt på presidentperioden er under forberedelse.

Følg med i Ikkenytt eller Se og Hør.

SISTE: Se og Hør sin journalist Dolly I.Farten skriver i siste utgave av Se og Hør at Presidentens forberedelser til den forestående slutt på presidentperioden er sterkt forsinket grunnet Tornadoen som har herjet Selbu. En vurderer utnevnelse til Konge av USA for å unngå avbrekk i styringen av landet. Presidenten selv ville ikke kommentere en eventuell tittelendring, men sa likevel i forbifarten at: En spøker ikke med en Tornado. (observante leser vil skjønne at her er det oversettelse med mulige feil)

Det spisser seg til. Følg med, følg med.


I dag er det kommet forespørsel fra Politiet i Oslo i forbindelse med det store kunsttyveriet i Sveits, om tornadoen kan flytte seg over grenser og være en medvirkende faktor i denne kriminalsaken. Ikkenytt har fått tak i en kopi av et klart svar fra Metrologsk Institutt på Blindern, som sier at Tollbarriærene mot dette lille landet oppe i Alpene er så sterke at det skal mere til før disse kan fjernes (eller blåse ned, for den som vil ha det inn med teskje). Nå mangler det bare at Riksregaliene blir angrepet og at kongekronen blir ført med fiskebåt fra Ålesund over til Amerika. Det ville være en overraskende utvikling i saken.

Nå er det like før............

Men før like før......, vil Ikkenytts Jomar Blekken vise til bakgrunnsinformasjon i lenken Marlboro. Tornadoen fra Vermont har endelig fått et navn.

Men før like før like før......, Det viser seg at Jomar Blekken i Ikkenytt har vært i kontakt med tidligere Kunnskapsminister Øystein Djupedal som har søkt på stillingen til Barne- og Likestillingsministeren. Dette kan en se på Ikkenytt sin spalte: Dagen i dag, 13.februar.... Djupedal uttaler i denne sammenheng at han også vurderer å søke på stillingen som President i USA. "Jeg vil prøve å få samtaler med President Bush, mens han er i Selbu". "Æ tar heller deinn" sier Djupedal, "De bli no meir pæng tå de da da". Blekken forteller til Ikkenytt at Djupedal virket rolig og sindig, men kan kanskje noe virkelighetsfjern i sine søknader.

Men nå er det like før ..........

Jaja, og det ble nå en liten en før likefør likevel.

Ikkenytt har i dag fått en skarp telefax (at det er noen som bruker disse gamle greiene da?) fra Norsk Oversetterforening av 1948 vedrørende oversettelsen av President Bush sin uttalelse: En spøker ikke med en Tornado !

Det viser seg at Presidenten sa ordrett: You never speaks to a Tomato, og Oversetterforeningen er i harnisk over ikke å ha blitt benyttet. "Vi kan dette vi og alle er tjent med å unngå misforståelser. "Bruk oss for det vi er verd".

                      Oversettelse.gif

Ikkenytt har forståelse for at Presidenten ikke snakker med tomater, men kanskje spiser dem istedet, heller ikke at det skrevne ord vokser på trær sånn som tomater, men uttalelsen er med alle forbehold, noe misoppfattet, men for å si det enkelt, (Blekken blåser seg opp for å understreke) "ja for å si det veldig enkelt,og ikke for å tråkke noen på tærne, så sier den mannen så mye rart at jeg skulle gjerne bytte han ut med f.eks tidligere Kunnskapsminister Øystein Djupedal. Selv om jeg fått det hint at COOP er på jakt etter Djupedal, vil jeg råde ham til å kaste seg på Presidentvervet istedet. Det er ikke Gult alt som glimrer".

Og så var det det derre med like før da...........Kilder

 • Politiet
 • Se og Hør v/Dolly I. Farten
 • Ikkenytt v/Jomar Blekken


Tilbake til Ikkenytts forside