Ikkenytt:Tornado slår til igjen

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 26. oktober 2021 nøyaktig klokka 12:06

17 Januar 2008 


I motsetning til USA har ikke Norge noe "stort" Tornado problem

Tornadoen som for en stund siden ( 8.oktober 2007 ) angrep en mann i det han skulle gå på kjøkkenet for å hente seg en øl, har nå slått til igjen. Blomsterhandleren, Igor Hansen Lillemann ble den 16. Januar klokken 07.45 overlumpet i det han skulle ta ut bosset.

"Den gjemte seg bak bossspannet, og da jeg kom nermt nok angrep den meg". Det var fryktelig, den gikk helt amokk". Sa den stygt skadete blomsterhandleren på en pressemelding sent i kveld, etter timer med operasjon.

Politi sjef, Simon Olsen Grytfrid hadde dette å si til hendelsen: " Det er ikke første gang tornadoer har vert innvolvert i slike episoder her i Norge. Vi frykter at det kan komme flere slike hendelser, med større skadeomfang og har derfor vert i kontakt med politiet i USA som har god erfaring med tornadoer. Hvis noen ser eller hører noe om denne tornadoen så ring politiet etter klokken 21.00 eller send en e-post.Ikkenytt kommer tilbake med oppdatering snarest

I dag 08.februar 2008 klokken 2204 er sentralbordet på lensmannskontoret i Selbu blokkert.

Muligheten for at tornadoen har mutert, forgrenet seg over Dovre og har gjort ubotelige skader i og rundt Selbusjøen er store. Det er i skrivende stund ikke mulig å få en sikker situasjonsrapport fra Selbu. Lennsmannskontoret har ikke nattevakt, så blokkeringen vil ikke bli reparet før i morgen tidlig.


Se og Hør har sendt reporter til Selbu. Det meldes derfra at også President Bush har meldt sin ankomst. Etter fadesen rundt flomkatastrofen i New Orleans vil ikke presidenten vente like lenge med å besøke katastrofeområdene. En verdig slutt på presidentperioden er under forberedelse.Kilder

  • Politiet
  • Se Og Hør


Tilbake til Ikkenytts forside