Ikkenytt:Fortsatt kjønnskamp i kirken

Fra Ikkepedia
Revisjon per 31. mar. 2008 kl. 17:10 av Kudo (diskusjon | bidrag) (Ikkenytt:Fortsatt kjønnskamp i kirken. flyttet til Ikkenytt:Fortsatt kjønnskamp i kirken: Det bør ikke være punktum i ikkpedia-artikler.)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

IkkeNytt: Den beste norske nyhetskilden på nett.

Til informasjon: du leste denne nyheten 3. desember 2021 nøyaktig klokka 13:13

{{dato|30 mars 2006}

Stiklestad kirke i den fredelige Lottobygda

Værhøne lemlestet.

I Lottobygda Verdal ble det i morges funnet en sterkt skadet og nedkjølt værhøne liggende i snøen ved Stiklestad kirke. Den ble funnet av landpostbudet da han skulle levere ukens post til soknepresten. Værhøna lå like ved scooterløypa til Verdal Snøscooter og Båtforening uten at noen vil koble denne samfunnsnyttige foreningen inn i saken. Det er installert videokamera rundt hele løypa og en håper at en ved gjennomgang av råfilmen snart vil oppklare hva som egentlig har skjedd.

Postbudet er fortsatt i sjokk og er innlagt på Innherred Sykehus, Levanger.

Prioritering:


Værhøna ble prioritert noe høyere og sendt med redningshelikopter til Regionhospitalet, St. Olavs Hospital i Trondheim og ligger på intensiven som det kalles. Hun får fortsatt indirekte væsketilførsel etter en innsnevring i halsregionen.

Lensmannsbetjent Inge N. Tatt fra Verdal Lensmannskontor ber innbyggerne holde seg i ro. Det er ingen grunn til panikk eller hva det måtte kunne bli av en sånn sak. Det er jo ikke høner alle som bor i bygda………

Stygg skade


”Lignet på kjønnslemlestelse”, sa Tatt som fikk et gløtt av pasienten før hun ble sendt, ”og hun har jo antagelig ligget ute siden Kvinnedagen den 8. mars, uten at det nødvendigvis vil ha noen betydning. Det er jo vinter her og, selv om bøndene fyrer kraftig i Trønderlånene sine, er det jo ute den stakkars høna har ligget. Det er ikke bare det at hun har falt ned fra kirketårnet, men hun er påført skader som ikke kan være fra fallet”.

(Aner Ikkenytts lesere en kriminalsak ???)

Værhøna har i tillegg til skader i halsen og en brukket vinge, tydelige scooterspor på maven og litt lenger ned, uten å komme inn på detaljer selvfølgelig, men her har det tydelig gått fort for seg. En snøscooter kan være farlig for hvem som helst, men at en snøscooter skulle ha angrepet værhøna, står ikke til troende.

Det må ligge haner bak !

Damene maner til kanp

Lensmannskontoret har fått på bordet en sak som nå ligger øverst i bunken for ikke oppklarte saker. Hvor lenge den blir liggende der, er litt avhengig av tallene på overtidsbudsjettet på lensmannskontoret. Vi kjører stramt, sies det hos lensmannen, men voldelige saker av en slik karakter, vil bli prioritert. En har vurdert å kalle inn KRIPOS samt likestillingsombudet til drøftelser om eventuelle tiltak i lokalsamfunnet.

(Dette kan ikke ha noe som helst med den rødgrønne regjeringens utnevnelse av biskop både i Molde og Trondheim, sies det på informert hold i hovedstaden).

Ikkenytt følger saken og har tipset lensmannskontoret om at værhaner tradisjonelt har hatt enerett på kirkespir, men at det i likestillingens navn nå har kommet en kvoteringsordning som ikke alle haner ser seg tjent med. Et elegant eksempel på hankjønnets suverenitet, er tradisjonelt å posisjonere seg der hvor utsikten eller utsiktene er best.

Likestillingsproblemet:


En 50/50 ordning i så utsatte stillinger høyt oppe på et kirkespir, kan gi plassproblemer. En vet jo at det ikke akkurat er noe dansegolv der oppe på toppen og svært få av spirene kan skilte med toalett til begge kjønn så en rett og slett, MÅ velge. En må velge den som er best egnet. Bare det kan være grobunn til langvarig uenighet høner og haner imellom.

Blir det slike som vil dominere kirkespirene framover???

Postverket beklager og melder at Postombringingen vil bli utsatt til over neste uke.

SISTE: Råfilmen i kameraet til Verdal Snøscooter og Båtforening er skadet og ubrukelig til oppklaring av saken. En av medlemmene hadde tatt akkurat dette kameraet med på motorsykkeltur og det var preget inn store fartsstriper på filmen. Det ble bare gråttigrått. Lømmelen hadde satt kameraet tilbake uten å nevne det for materialforvalteren i foreningen. Jaja, sånn kan det gå når en har motorsykkel.

Tilbakemelding:


Er det noen av leserne som passerer Lottobygda på kjøperunde og hører nytt, vil vi tro at Ikkenytts lesere vil følge spent med om en finner gjerningsmannen, eller hva det nå måtte være, og et lite bidrag til oss vil gjøre godt.Tilbake til Ikkenytts forside