Ikkenytt:Endret utbygging av Holmenkollen

Fra Ikkepedia
Revisjon per 14. jan. 2016 kl. 13:21 av Rody45 (diskusjon | bidrag) (→‎Vindmøllepark erstatter Holmenkollbakken)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Vindmøllepark erstatter Holmenkollbakken[rediger]

Gammel skyline sett fra øst
Enkel beskrivelse av vindmølle

Fremskrittspartiet har i det siste vært på banen og virkelig tatt fatt i utglidningene i priser på tobakk, reiseregninger sprit og bensin, samt strøm. En har satt ord på det og pekt på at nå får det fanden være nok unnfallenhet fra regjeringen sin side.

Partiet tar opp muligheten for å gjøre som ved ”kortreist mat”, kortreist strøm. Det vil i korthet si at utbyggingen ved Holmenkollen skisenter stanses. Når en er ferdig med rivingen, starter man bygging av en vindmøllepark. 94 vindmøller er det plass til oppe på åsen, og det vil skaffe strøm til Oslo vest.Oslo øst er ikke like viktig da det ikke bor så mange orginalinnfødte normenn der. Og det blir jo lenger unna bakken og da, slik at en må forvente mer effekttap.

Mulig miljøpris[rediger]

En miljørettet utbygging av kortreist strøm er midt i blinken for miljøpartiet FrP, og 1. Nestleder Per Sandberg. Trønderen er tilhenger at gasskraftverk på Skogn i Nord-Trøndelag, men dette nye prosjektet er enda mer miljørettet og framtidsrettet og målrettet og tilrettelagtrettet eller noe sånt………….

I den pågående skattesaken vil partiet, når de vinner, bruke pengene på en stor årlig miljøpris. Om den blir av en tilsvarende størrelse som Nobelprisen, vet en ikke enda, men like viktig og anerkjennt kan jo dette bli. Her snakker vi ikke om en million til Bellona akkurat, sier Sandberg, men internasjonalt skal det bli og hvis vi nå setter millionene vi skal slippe å betale til staten inn i amerikanske banker som er rett og slett nødt til å gå bedre etterhvert, ser vi ikke bort fra at resultatet kan medføre adling eller noe sånt av gründerne her. Dette kan komme til å bli Verdens Miljøpris.

Med litt rydding så blir jo dette flott

Sandberg vil ikke ha mer enn 91 vindmøller oppe på åskammen, da dette til en viss grad vil påvirke synsranden, og det er ikke meningen. Det er jo de som bor i Oslo øst som ser dette best da, så det er ikke all verdens skade skjedd med en liten frisering der oppe på toppen, men for ikke å terge framtidige velger, vil ikke Sandberg trumpe gjennom full utbygging.

Skirenn og i særdeleshet hopprenn, får en da evinnelig nok av på TV2. Og hvis det nå i tillegg skal brukes milliarder på OL i Tromsø, har en kanskje brukt opp tabbekvoten på idretts og kulturengasjement i årtier framover. Det vil gjøre at en skibakke mindre i Norge ikke kan sies å være idrettsfientlig akkurat. Særlig når en får noe med miljø igjen.

Regjeringen har derfor i dag besluttet å vurdere alt dette seriøst etter utidige beskyldninger om tafatthet, udugelighet, mangelfullt utviklede sjelsevner, grådighet og treghet. En har innsett at noe må en i det minste gjøre fram mot neste års valg. Midtdelere på riksveiene er rett og slett ikke nok.

Den nye blå-brune regjeringen ser dette som en hastesak.Tilbake til Ikkenytts forside