IPod

Fra Ikkepedia
Revisjon per 24. mai 2007 kl. 18:41 av Lance (diskusjon | bidrag)
Hopp til navigering Hopp til søk

iPod er en hvit dings som kan spille musikk.


Historien

iPoden lages av et mystisk eple hvordan et eple kan lage en musikk spiller er ikke sikkert, men MacGyver er trolig en medspiller i dette. iPod var opprinelig laget for å utrydde hippier og emoer mens man ga underholdning til mennene som passet på å lade dem mens man hele tiden måtte passe på å synkronisere den med den hellige BigMac burgeren. iPod var da utrustet med belter og gevær. Men pga batteri levetid så ble iPoden lansert kunn som en musikkspiller for folket.

Versjoner

iPod har kommet i flere verjsoner opp igjennom årene. Den er nå på generasjon 5 av den originale typen som måtte startes med en sveiv. Med 5 minutter sveivetid så kunne man høre på 5 sekunder med musikk, altså en veldig effektiv musikkspiller.

Eplet er i ferd med å lansere den nye versjonen av iPod. Den skal ha nye funksjoner som f. eks

  • Brødkniv
  • Kaffetrakter
  • Røyk dispenser
  • Lighter
  • Motorsag
  • Atomkraftverk (kun for 80gb versjonen)


iPod yotta

iPod yotta sammenlignet med melkeveien

«SHIT!! Det er en stor iPod!!!!»

- Jesus

iPod yotta er en av de nyeste kreasjonene til det mystiske eplet, og har en enorm størrelse. Det er anslått til ha målene millioner lysår. Kobbertråder er ikke praktisk til noe så stort, så hele stjerner er brukt i byggingen.

NOTER! Å ødelegge en iPod yotta kan ende katastrofalt. Det kan resultere i et stort, svart hull.

Det er og snakk om at iPoden har en innebygget kalkulator, om dette er muligt å få til på en iPod kan diskuteres.

iPod og Zune

Det er stor diskusjon mellom den iPod og kommunist partiet Microsoft sin Zune om hva som er best. Nå har zune bluescreen of death funksjonen som sikrer deg en total kræsj hvis du i den minste prøver deg på å gjøre noe i zune som ser ut til å trekke kunder.