Forskjell mellom versjoner av «Gud»

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
(Erstatter siden med «[gud suger baller aaaaaaaaaaa????????!!!!!!! mæææææææ»)
Tagg: Erstattet
Linje 1: Linje 1:
  +
[gud suger baller aaaaaaaaaaa????????!!!!!!! mæææææææ
[[Bilde:God1.jpg|right|thumb|500px|Den misvisende menneskelignende representasjonen av Gud, her representert i'''Photoshop''' av '''Adobe Systems Inc.''']]
 
{{Sitat|Hva for noe er det du sier?|[[Moses]] sitt første møte med Gud}}
 
{{Sitat|Gud? Mener du han som tok en over 2000 år lang ferie etter at favoritten hans døde 2 ganger på rad?| [[Djevelen|Satan]] om Gud}}
 
{{Sitat|Må Gud så stygg han er jo en feit bavian være med dere|[[Jens Stoltenberg]] når han meldte seg ut av Statskirken}}
 
'''Gud''' er alt fra mørket i kjelleren, til laboratorie-kjemikaliene på [[NTNU]], og skal ha eksistert like lenge som "Den Flate Jordklode". Gud er hovedelementet i [[Kristendommen]] og er ifølge [[Bibelen]] faren til alle som har levd, lever og vil bli født. Hvorvidt forståelsen av at Gud er alt men ikke et menneske (heller en utvidet versjon av Moder Jord) er ofte diskutert av troende, antisemitter, amerikanske politikere og KRF. Man har prøvd i alle år å utspørre velstående og berømte tilhengere av religionen om hvem eller hva Gud er uten annet enn svevende svar som heller ofte blir bedre mottatt av Kristne selv.
 
 
Gud er som nevnt faderen til oss alle, men hadde en favoritt for om lag 2000 år siden ved navnet [[Jesus]]. Jesus fikk evnen til å beskytte spesifikke tilhengere, lege sår og var den første som [[Kloning|klonet]] matprodukter, for å brødfø den sultne menigheten sin. Etter denne begivenheten, oppsto de første tilfellene av "I og U-land", forskjellsbehandling og Teokratiet ble født. ([[Robin Hood]] ble også skrevet for første gang, og Jesus var dermed verdens første helt i den degraderte formen av en bueskytter med lav terskel for nasking.)
 
 
 
Som alle [[Nordmann|Nordmenn]] bak så d1 en feit fitte mamma kom inn henne tok av seg klærene og sa jeg skulle bli en mann pulten ved første kristendomstime på barneskolen vet, blir vi fortalt at Gud skapte alt som er. Ordtaket "Rom ble ikke bygget på én dag" var verdens første ordtak av Gud selv når en av hans Engler [[Djevelen|Lucifer]] spurte når han ble ferdig med skapelsen. Dette gav ingen mening for noen andre enn Gud. Det tok hele 7 dager å lage lyset, mørket, ukedagene, verden og alt den inneholder. Det sies at Gud hadde en hviledag den siste dagen og uttalte blant annet: "Nå erre hælj". Det var hans første og siste hviledag i historien, hvilket ofte ble brukt som eksempel av rastløse, sure pensjonister mot late tenåringer på 1900-tallet.
 
 
== Historie ==
 
Røttene til Guds ord og historie ligger godt begravd under [[Vatikanstaten|Vatikanet]] i Roma- Kristendommens hovedstad. Vatikanstaten er plassert slik at Kardinalkollegiet får fibersignal til Guds nettlinje, og er dermed den eneste folkegruppen i verden som tolker og skriver ned Guds ord, som i sin tur offentliggjøres av [[Paven]]. Siden Guds historie er høyere klassifisert og bedre skjult enn [[NASA]]s hemmeliggjøring av utenomjordisk aktivitet (på grunn av alle pengeinnkreverne lokalisert i alle verdens kirker), er det derfor umulig å gi mer gyldig informasjon om emnet.
 
 
 
 
== Guds Skapelser ==
 
'''''Merk!''' ikkepedia er en upartisk informasjonskilde og krediterer derfor ikke Gud i dette avsnittet. Informasjonen under er anonyme bidrag fra den kristne menighet og [[Ateist|ateister]], og bør bli ansett som påstander fra nøytrale kilder fremfor faktakilder.''
 
 
 
Gud skapte alt (les over). Blomster og trær, sykdommer og fluer. lekser, internett og fordøyelsessystemet m.m. Men det skal sant sies at Gud ikke er eneveldig kreditert for sine skapelser, da bidragsytere som [[Baal]] og [[Djevelen|Satan]] har vært med på påvirkningen av Guds skapelyst. Dette skal innebære skapelsen og evolusjonen til mennesket og biologien forøvrig, men også innflytelsen på utviklingen av hjernen til mennesket. Dette i sin tur har resultert i mentale sykdommer, kriger og sinte gubber som føler seg lurt når de leser kvitteringen fra Kiwi. Slik kunne da Gud unngå å bli direkte beskyldt for telepati og manipulering.
 
[[Bilde:Godtrust.png|left|thumb|250px|"In God We Trust" er en hærverkshandling på Amerikansk valuta som ble statlig godkjent i USA da ingen turte å protestere mot handlingen. De mente at man ble tatt av lynet eller fikk [[Byllepest]] om man var uenig i forandringen.]]Andre ting som Gud vanligvis blir kreditert for er bedring av helsen til ofre og overlevende av naturkatastrofer, mordforsøk og vinnere i Monopol. [[Amerika]] er tilsynelatende det landet i verden der Kristendommen er mest utbredt og høylytt. Der har de satt så stor tiltro til Gud at hærverk på menneskeskapt verdivaluta av kristne følgere på 1700-tallet, ble offentlig godkjent som en del av valuta-symbolet deres. Ifølge [[Hinduismen]] menes det at dette var mennesker besatt av Gud som bedrev (datidens) grafitti, og mener også da at Amerikansk pengevaluta er et direkte skapeverk av Gud selv.
 
 
=== Eksempler på Konkrete Skapeverk ===
 
* [[Mount Everest]]
 
* [[Monogami]]/Giftemål
 
* Fysiske straffemetoder (Originalt uthentet fra Bibelske avdrag)
 
* Bobleplast
 
* Hudfarger
 
* Maktbegjær (tilstand)
 
* Amerikansk Dollar
 
* Bøker
 
* [[Sjøku|Sjøkuer]]
 
* [[Roblox]]
 
* [[Alkohol]]/Rødvin
 
* Likegyldighet (tilstand, direkte arvemateriale fra Gud selv)
 
* [[Totenflak]]
 
 
== Hierarki/Disipler og Disiplinering ==
 
Siden Gud er en stille type, kreves det disipler til å spre hans ord og vilje. Dette utøves av profilerte og mindre profilerte medlemmer av kirken som bruker urgamle og tradisjonsrike (men lite likte) metoder. Siden det er omlag 3000 jurisdiksjoner, skal vi ikke liste dem alle og tar derfor bare noen av leddene- fra grøfteslammet til Paven i Vatikanet.
 
 
* Guds nåværende disipler i form av pent kledde og overdrevent fornøyde dørbankere, er kristne medlemmer som mildt sagt prøver å få flere tilhengere i lokale menigheter og er nest nederst på rangstigen i det kristne trossamfunn. Selv om disse menneskene innbiller seg selvstendighet, er de utsendt på ordre av prestene i de representative kirkene de kommer fra. Dette kalles [[Misjon]], og er grunnpilaren i Kristendommens rekrutteringsprosess.
 
* [[Biskop]] er en rangering man får ufrivillig når man har rekruttert 1000 nye medlemer, på under 15 år krevet inn 50 000,- eller mer i gudstjenester, vært medlem i "Misjon Uten Grenser" siden 1996 og passert 35 år. Biskop kalles også "tilsynsmann" og samarbeider ofte med [[Namsmannen]].
 
* [[Patriark]] er en sjelden rang som tildeles enten som belønning for lojalitet mot kirken eller av religionspolitiske grunner, som utøvelse av [[eksorsisme]] under Biskoptiden og unngåelse av mørke rom, gater eller i det hele tatt mørke. Det er derfor ikke uten grunn av Patriarker ofte er forvekslet med Vampyrer, dog det ikke er motbevist.
 
* [[Paven]] er det høyest rangerte medlemmet i trossamfunnet, og undergraver alt fra presidenter til utenomjordiske besøk. Paven er loven og utøver den som han vil- i samråd med Gud såklart. Gud og Paven er ett, hvor Gud er stemmen og Paven er legemet. Det kan bare være én Pave, og kravene er bl.annet isolasjon i Vatikanstaten (utreise kun med verge) og en nedre aldersgrense på 75 år. Når Gud har noe han vil ha sagt, har han direkte nettlinje til Paven om Kardinalkollegiet forsov seg på siste gudstjeneste.
 
 
 
 
=== Disiplinering ===
 
har foregått siden før dinosaurene levde og har utartet seg på brutale måter. En av de tidligste nedskrevne tilfellene var når [[Noah]] levde, og Gud ville beta-teste enorme oversvømmelser for videreutvikling. Etter dette var en suksess har det i senere tid blitt brukt naturkatastrofer som en måte å bearbeide kjedsomhet og for adrenalinbehov, men også en måte å tale til verdens befolkning. Etter 1. og 2. Verdenskrig, har det vært en betraktelig økning i flommer og stormer (og pr. def "faenskap"), sannsynligvis som et langvarig sinneutbrudd av disse krigene og behov for å ta ut voldsbehovet mot de mest stakkarslige i verden.
 
Mennesket har siden fødselen av Meteorologiske institutter lagt skylden på [[Global Oppvarming]] med så mye vitenskapelige begrunnelser at selv Paven er overbevisst om at dette er alt annet enn Guds vrede.
 
 
== Se også ==
 
* [[Bredbånd]]
 
* [[Djevelen|Satan - Fravist for Alltid]]
 
* [[Dverger]]
 
* [[Paprika]]
 
* [[Uran]]
 
* [[Josef Stalin]]
 
* [[Jenny Skavlan]]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
[[Kategori:Superhelter]]
 

Revisjonen fra 22. mar. 2021 kl. 11:29

[gud suger baller aaaaaaaaaaa????????!!!!!!! mæææææææ