Forum:Styremøte

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Forum: Forumet > Styremøte
Merk: Denne tråden har ikke blitt redigert på 2337 dager. Den blir sett på som arkivert - diskusjonen er over. Ikke svar på tråden hvis den ikke trenger et svar.

Nå må vi administratorer snart ha et styremøte !
Saksliste:
1. Skal dette fortsett ?
2. Hvis så, hvem skal ha ansvaret for den daglige ryddingen?
3. Hva gjør vi når ansvarlig drar på ferie ?
4. ?

Om noen vil reise til Aukra i perioden 1. - 12. april, så er jeg med. Når jeg titter på siste endringene, så kan jeg bare analysere at aktiviteten utenfra har gått ned noe betydelig. Dette faktumet hjelper oss svært lite, bortsett fra det ekstra pusterommet det gir oss. Saken handler egentlig om å verve folk som vil forsterke oss, men det kan vi bare vurdere når folk har bidratt kvalitativt gjennom en viss periode. Hvis noe alvorlig skjer er det uansett mitt ansvar. Paddekaka sa ifra at han ikke ville bidra mer lenger til Ikkepedia, for å prioritere studiene sine og andre ting han har rett til (pizza og sånt). Jeg regner med Howie som etter meg er den mest aktive byråkraten. Jeg kan gjøre et forsøk for verving lang handsiktsbokja, men kan ikke garantere noe. Så lenge man ikke får betalt for denne jobben, er denne bestemt til kun de lykkelige få... for å få det ironisk sagt | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 25. mar 2013 kl. 02:32 (UTC)


8. til 22. april borte. Ser jo at jeg tydeligvis er den eneste som fortsatt får støtte fra fondet. Andre må jobbe litt gratis i den perioden :-) --rody45 ~BC (diskusjon) 25. mar 2013 kl. 10:58 (UTC)

Men hysj da! Man skal ikke få lov å vite at vi allesammen får 252.000 kr per år i nettolønn fra Uncyclomedia-fondet!!! Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | Wikia smiley.gif | 27. mar 2013 kl. 01:55 (UTC)
Får ikke du mere ? Da er det nok en forskjellsbehandling ute å går. Jeg får 400,- for å slette, og 470,- for å blokkere en pode i en uke. Lengere blokkeringer gir forholdsvis øking i salæret. Hvis du ser på antallet slettinger det siste året, så er det fort gjort å regne ut hvor mye jeg får. Jeg har valgt å ta ut deler av honoraret i Kamferdrops og Kongen av Danmark, slik at det ikke skal bli så innihelve...... mye skatt av det. Men vi har kanskje forskjellig behov for inntekt. Oppropet blir da: IKKE SLETT LITT, MEN HVER DAG ! --rody45 ~BC (diskusjon) 27. mar 2013 kl. 09:24 (UTC)
Du skal bare ta det med ro Rody. Her på IkkepediA lønnes alle svart. Fikk selvangivelsen i dag, og kunne med glede lese at jeg hadde 0 kr i skattbar inntekt for 2012. Alle lønninger fra IkkepediA-fondet settes inn i hemmelige kontoer i kyproitiske banker slik at skatteetaten ikke skal få kloa i dem ;) --Howie! | Krangel | Bidrag | Æ e konge! | 2. apr 2013 kl. 14:00 (UTC)

Nå er det bare jeg som får penger her. Og jeg får alle pengene. Er egentlig ganske greit å slippe å dele med noen. --rody45 ~BC (diskusjon) 4. mar 2015 kl. 14:38 (UTC)