Diskusjon:TV2

Fra Ikkepedia
Revisjon per 18. jun. 2009 kl. 12:07 av Paddekaka (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Forrige hjernesjau, Michael Jackson, var sånn passe vellykket. Artikkelen ble bra, men bidragsyterne var få. TV2 har flest stemmer nå, og det hadde vært gøy å prøve en gang til. Så jeg foreslår at vi prøver oss på TV2, men ikke trenger å bare ha en uke på oss. Vi får se hvor mye vi gidder. Hadde vært fint å få en link til hjernesjau på forsida, enten i margen eller i en boks mellom utvalgt anbefaling og månedens ikkepedianer. Bare en liten sak for å få opp oppmerksomheten. -EIS- 3. jan 2008 kl. 20:22 (UTC)

Vi hjernesjauer TV2, alle enig? Hvordan griper vi fatt i dette? Noen forslag? Kanskje en liste over hva som trengs? Diskusjons-siden er til for å diskutere! Imidlertid så er jeg er rimelig sikker på at når den engang er ansett som ferdig hjernesjauet, så blir den bra! --Mizar 4. jan 2008 kl. 21:51 (UTC)
Få med de mest kjente programmene som har gått: Hotel Cæsar, Idol, Dokument 2??, gutta på tur, Helene og gutta(for de som husker det), Gooooood morgen Norge... Lista er endeløs! Eneste ideene jeg greier å komme med akkurat nå. --Obowatt 4. jan 2008 kl. 21:58 (UTC)
TV2.jpg

Yes deilig at noen griper fatt i dette. Masse ros. TV2 må hjernesjaues (kult ord) og jeg har noen gode ideer. Flott at Obowatt noterte noen programmer her, spesielt helene og gutta gledet mitt hjerte stort! Denne franske komedie(?)serien som har gitt så mye glede til folk med dårlig humor fortjener plass i artikkelen. Sleng inn ideer og råd. Mine små ideer:

  • TV2-logoen med en morsom underskrift, f.eks. TV2 - vi gir deg dritt på tv...
  • Et eksempel på et gjennomsnittlig sendeskjema på kanalen. Vi finner en sendeskjema i avisa og skriver om programtitlene, f.eks.
  • 18:30 TV2-spydighetene
TV2 Nyheter - der er der det ikke skjer. Med Ari Behn og Pia Haraldsen
  • Små omtaler av noen programmer
  • En faktaboks -EIS- 4. jan 2008 kl. 22:18 (UTC)

Lastet opp en logo og la til et utvidet blått felt for tekst-tillegg; her er det fritt fram for redigering, klipp, sett tekst, formater, vreng eller spreng bildet til ønsket størrelse og utseende, kort og godt gjør hva dere vil. --Mizar 4. jan 2008 kl. 23:13 (UTC)

Nydelig Mizar. Har laget min versjon nå: se TV2... -EIS- 4. jan 2008 kl. 23:20 (UTC)

hva de sa :P Fiiiiine bilder, bare for å mimer litt -->[1] Ellers synes jeg forslagene er topp.

Flotte forslag alle sammen! Godt det er flere som husker Helene et les garson som serien egentlig heter.Omskriving av sendeskjema var genialt...--Obowatt 5. jan 2008 kl. 07:42 (UTC)
Bra, fine forslag. Sitter og funderer på en passende tekst til en liggende logo. Noe med synkende seertall, økonomi eller teknisk feil etc. Får "ligge" å modne litt den der. --Mizar 5. jan 2008 kl. 11:14 (UTC)
TV2 1.jpg
Bare sånn plutselig innfall her: Noen som virkelig burde kommenteres er TV2 Zebra!!! Hvor i holinga kommer den Zerbaen inn i bildet, hva har den med TV2 å gjøre?? Og gikk ikke Stjerner i siktet på TV2?? --Obowatt 12. jan 2008 kl. 22:04 (UTC)

Ja!! Hva i granskæven har zebraen med TV2 å gjøre??!!Dette må vi få med på en måte. -EIS- 13. jan 2008 kl. 12:46 (UTC)

Ka skjer når counteren når 999999?--Odgor 14. jan 2008 kl. 20:40 (UTC)

TV2-sjefen og Vorte Skalpell tømmer postkassa før det blir så mange, og så begynner de på nytt igjen. --Jaf 14. jan 2008 kl. 21:17 (UTC)
Dette begynner å gå seg til dere? Hvem var det som satte tekst inn i TV2 logoen? tenkte på en passende tekst inn i den liggende logoen som: "Se, hva var det som skjedde her?" eller noe lignende ... --Mizar 14. jan 2008 kl. 22:47 (UTC)


reklame det er jo ganske mye reklame på tv2, kanskje det skulle sies noe om den? som hva den består av, hvem den er rettet mot, hvor lenge den varer, om den er morsom eller ikke, hvem som lager den, hvordan den alltid kommer når det skjer noe spennende og om den fungerer? osv???????


Er TV2 ferdig med karrieren som hjernesjau?--Odgor 20. mar 2008 kl. 13:29 (UTC)]

Jeg omdøpte Tore Ryen til Tore Rien, siden det kler ham godt, og slettet Chuck Norris ettersom han er oppbrukt for lenge siden. Både på TV og på Ikkepedia. Endret dessuten sendetidene for uværmeldingen. Men paddekongen likte dårlig endringene og tilbakestilte endringene. Supert. Snart er det bare padda igjen her inne. Og webhotellet ligger vel i Alaska, for nettleseren blir blå av ventetiden.

Hei, Paddekongen her. Eg tilbakestilte endringane dine fordi "MacGayer" er gammalt nytt, tidspunkter som ikkje stemmer og som fysisk er umoglege er gammalt nytt og fordi dine redigeringar bestod i det. -Slettefantomet Paddekaka 18. jun 2009 kl. 12:07 (UTC)