Oppretter Discord

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 11. feb. 2021 kl. 16:28 Lemenlemenlemen diskusjon bidrag slettet siden Discord (innholdet var «Discord er the dark web for Ugler. De kommuniserer med å sende forskjellige lyder til hverandre. Discord er ikke et VoIP-program, men en analog distribusjonsplattform designet for gaming-fellesskap, og som ugler seg på kommunikasjon mellom brukere i en uglekanal i form av hoot, hoo hoo og klør. Discord kjører ikke på Windows, macOS, Android, iOS, Li…», og eneste bidragsyter var 81.166.38.226 (diskusjon))
  • 30. okt. 2020 kl. 13:17 Hypera diskusjon bidrag slettet siden Discord (Barnslig: «Discord - populært kalt Dickkord - er et medie for kryptert terrorplanlegging og spredning av barneporno. noen http://ikke…», og eneste bidragsyter var YungBerno (diskusjon))

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)