Forskjell mellom versjoner av «Coca-cola»

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
m
(Omdirigerer til Coca-Cola)
 
Linje 1: Linje 1:
== Coca Cola ==
+
#REDIRECT [[Coca-Cola]]
 
 
Coca Cola, også kalt Cola, er en av tidenes beste leskedrikk. Den er utrolig mye bedre enn dens konkurrent, [[Pepsi Max]]. Pepsi Cola og Pepsi Cola Max hermer etter Coca Cola, med "Cola" i navnet. Hvis noen sier Cola, mener de Coca Cola, ikke pepsi. Coca Cola fant og på at de skulle ha smiletegn i korken, og de som samlet 6 smiletegn fikk en gratis Cola. Mange unger føler seg litt snytt, da de skal betale 1 kr ekstra, i pant. Den herlige sukkerbomben er så brusende at man bare bruker Menthos og så spruter det over som om det var en komiker som ikke fikk si noe morsomt før 30 februar. Et annet ord for "Coca Cola" er "komikerens drivstoff" eller "diabetes fremmkalleren" eller "tannråte er lik gøy". Cola er selfølgelig tannlegens verste fiende (og venn for da får han/hun flere kunder).
 
+
 
 
 
Coca Cola er den beste/verste drikken [[Gud]] noengang har laget. Pepsi Max og [[Pepsi]] er laget av [[djevelen]] selv.
 
+
 
 
Gud har også laget drikker som: Red Bull, Fanta, Heineken. De fleste tror at Gud og har laget vin, men dette er feil. Det var den gale professoren, [[Minime]], som laget vinen. Colaen gir deg super-duper-ultra-mega stå!!(PS: ADVARSEL!!!)
 
+
 
 
Den herlige drikken Cola er flatbrød.
 
+
 
 
Coca cola lages ved at afroamerikanere produserer svette som da drypper nedi flasker eller bokser. Her bruker man spesielt afroamerikanerne som har et forhold til kokain, grunnen til det er at når svettet drypper ned i flaskene/boksene vil være igjen et lite snitt av kokain på bunnen... Dette er grunnen til at folk blir avhengige av cola og grunnen til at smaken og fargen er som den er.
 
+
 
 
 
+
 
 
Cola er nå også kommet i en light versjon, som er mye lettere å bære med seg på lange turer. For de som vil bære tungt, og vil kjenne colaen på kroppen, finnes nå Coca Cola Zero. Spesiellt beregnet for bodybuildere og Paris Hilton.
 
+
 
 
 
+
 
 
{{box|
 
+
 
 
bg=#33ffcc|border= 2px #00ffcc|Copy paste.jpg|90px|
 
+
 
 
'''Advarsel'''|
 
+
 
 
 
+
 
 
 
+
 
 
 
+
 
 
Denne artikkelen ble laget ved hjelp av [[Copy Paste|copy+paste]]-teknikken, og er kopiert fra [[Wikipedia]]. Men i dette tilfellet gjør det ikke noe.}}
 
+
 
 
 
+
 
 
[[Kategori:Drikke]]
 
+
 
 
 
+
 
 
 
+
 
 
[[de:Cola]]
 
+
 
 
[[en:Coke]]
 
+
 
 
[[es:Coca Cola]]
 
+
 
 
[[fi:Coca-Cola]]
 
+
 
 
[[fr:Coca-Cola]]
 
+
 
 
[[he:קולה]]
 
+
 
 
[[it:Coca Cola]]
 
+
 
 
[[ja:コーラ]]
 
+
 
 
[[nl:Coca Cola]]
 
+
 
 
[[pl:Coca-Cola]]
 
+
 
 
[[pt:Coca-Cola]]
 
+
 
 
[[ru:Кола]]
 
+
 
 
[[tr:Coca Cola]]
 
+
 
 
[[zh-tw:渴口渴樂]]
 

Nåværende revisjon fra 9. jan. 2018 kl. 22:39

Omdirigering til: