Redigerer Coca-cola

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Redigeringen kan omgjøres. Sjekk sammenligningen under for å bekrefte at du vil gjøre dette, og lagre endringene for å fullføre omgjøringen.

Nåværende versjon Din tekst
Linje 1: Linje 1:
#REDIRECT [[Coca-Cola]]
+
== Coca Cola ==
  +
  +
  +
Coca Cola, også kalt Cola, er en av tidenes beste leskedrikk. Den er utrolig mye bedre enn dens konkurrent, [[Pepsi Max]]. Pepsi Cola og Pepsi Cola Max hermer etter Coca Cola, med "Cola" i navnet. Hvis noen sier Cola, mener de Coca Cola, ikke pepsi. Coca Cola fant og på at de skulle ha smiletegn i korken, og de som samlet 6 smiletegn fikk en gratis Cola. Mange unger føler seg litt snytt, da de skal betale 1 kr ekstra, i pant. Den herlige sukkerbomben er så brusende at man bare bruker Menthos og så spruter det over som om det var en komiker som ikke fikk si noe morsomt før 30 februar. Et annet ord for "Coca Cola" er "komikerens drivstoff" eller "diabetes fremmkalleren" eller "tannråte er lik gøy". Cola er selfølgelig tannlegens verste fiende (og venn for da får han/hun flere kunder).
  +
+
  +
  +
  +
Coca Cola er den beste/verste drikken [[Gud]] noengang har laget. Pepsi Max og [[Pepsi]] er laget av [[djevelen]] selv.
  +
+
  +
  +
Gud har også laget drikker som: Red Bull, Fanta, Heineken. De fleste tror at Gud og har laget vin, men dette er feil. Det var den gale professoren, [[Minime]], som laget vinen. Colaen gir deg super-duper-ultra-mega stå!!(PS: ADVARSEL!!!)
  +
+
  +
  +
Den herlige drikken Cola er flatbrød.
  +
+
  +
  +
Coca cola lages ved at afroamerikanere produserer svette som da drypper nedi flasker eller bokser. Her bruker man spesielt afroamerikanerne som har et forhold til kokain, grunnen til det er at når svettet drypper ned i flaskene/boksene vil være igjen et lite snitt av kokain på bunnen... Dette er grunnen til at folk blir avhengige av cola og grunnen til at smaken og fargen er som den er.
  +
+
  +
  +
  +
+
  +
  +
Cola er nå også kommet i en light versjon, som er mye lettere å bære med seg på lange turer. For de som vil bære tungt, og vil kjenne colaen på kroppen, finnes nå Coca Cola Zero. Spesiellt beregnet for bodybuildere og Paris Hilton.
  +
+
  +
  +
  +
+
  +
  +
{{box|
  +
+
  +
  +
bg=#33ffcc|border= 2px #00ffcc|Copy paste.jpg|90px|
  +
+
  +
  +
'''Advarsel'''|
  +
+
  +
  +
  +
+
  +
  +
  +
+
  +
  +
  +
+
  +
  +
Denne artikkelen ble laget ved hjelp av [[Copy Paste|copy+paste]]-teknikken, og er kopiert fra [[Wikipedia]]. Men i dette tilfellet gjør det ikke noe.}}
  +
+
  +
  +
  +
+
  +
  +
[[Kategori:Drikke]]
  +
+
  +
  +
  +
+
  +
  +
  +
+
  +
  +
[[de:Cola]]
  +
+
  +
  +
[[en:Coke]]
  +
+
  +
  +
[[es:Coca Cola]]
  +
+
  +
  +
[[fi:Coca-Cola]]
  +
+
  +
  +
[[fr:Coca-Cola]]
  +
+
  +
  +
[[he:קולה]]
  +
+
  +
  +
[[it:Coca Cola]]
  +
+
  +
  +
[[ja:コーラ]]
  +
+
  +
  +
[[nl:Coca Cola]]
  +
+
  +
  +
[[pl:Coca-Cola]]
  +
+
  +
  +
[[pt:Coca-Cola]]
  +
+
  +
  +
[[ru:Кола]]
  +
+
  +
  +
[[tr:Coca Cola]]
  +
+
  +
  +
[[zh-tw:渴口渴樂]]

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)