Ballett

Fra Ikkepedia
Revisjon per 13. sep. 2015 kl. 22:46 av Fagerheim (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk
Ballett.jpg

Ballett er en grasiøs dans der alle de største personene har hovedrollene,, jeg har selv vært med i ballett, og da måtte jeg alltid være et tre,, for jeg ikke var "stor" nok.. men men,, det er bedre å være et tre enn å bli trampet på føttene av noen digre elefanter(ikke vondt ment ) og bli liggende på sykehus i 3mnd for nervesammen brudd.. jeg sier som pondus...

Bøtteballett[rediger]

Et av de få bildene som er tatt en ritualtet Bøtteballett!

Bøtteballett er en mindre kjent dansestil som sjeldent eller aldri forekommer i offentligheten. De fleste bøtteballerinaer er skapbøtteballerinaer og danser dermed kun inne i skapet. Mang en nyskjerrig biolog har forsøkt å kartlegge adferden til denne sjeldne rasen , men uten hell. Det sies at de er av en veldig sjenert, nesten utryddet rase som stammer fra de tidligere vaskedamestammene. Bøtteballettdanserne er svært utbredt i Norden og Usbekistan. ellers er de veldig lite utbredt. Faktisk så har ingen sett eller hørt om dem i noen annen del av verden. Ivar Aasen var ifølge sikre dokumenter en av de mange bøtteballettdanserne som aldri kom ut av skapet. Dette stresset ham så mye at han ville lage et nytt språk, og det språket skulle være irriterende likt det andre språket som allerede var i Norge. Den dag i dag er han det norsk ungdom fra ungdomskolen og oppover irriterer seg mest over. Bøtteballett kommer av det norske ordet bøtte som i spy-bøtte, søppel-bøtte,og ordet baller som betyr å danse. Sånn er det. En vakker dag vil de alle komme ut av skapet og forsøple verden med sin kunst.

I ballett skal man danse i havet med en rosa one-piece å fange mange fisker.I ballett kan man også ha på en maske som sier hvor du skal gå når du er under vann! Akkuratt som en GpS.