Oppretter Bakterier

Hopp til navigering Hopp til søk

Advarsel: Du er i ferd med å opprette en side som tidligere har blitt slettet.

Du bør vurdere om det er passende å fortsette å redigere denne siden. Slette- og flytteloggen for denne siden gjengis her:

  • 9. mai 2018 kl. 14:23 Hypera diskusjon bidrag slettet siden Bakterier (Har hatt Bang-malen lenge: «Bakterier er rett og slett en mutasjon av Mac Gyvers mini-armè. Hovedmålet med amrmèen var og ta over verden i form av mennesker. (109632 f.K) Hvor 10 nano-soldater overtok hodet på en jøde (siden de var så go...)
  • 5. apr. 2009 kl. 15:15 Rody45 diskusjon bidrag slettet siden Bakterier (Seriøs artikkel: innholdet var «Bakterier er noe som gamle mennesker har. Adolf Hitler hadde det i seg og bestmoren til Stalin. Det finnes fler typer bakterier, men den mest dødelige (H...» (og eneste bidragsyter var [[Special:Contributions/85.164.0.1)

Advarsel: Du er ikke innlogget. IP-adressen din vil bli vist offentlig om du redigerer. Hvis du logger inn eller oppretter en konto vil redigeringene dine tilskrives brukernavnet ditt, og du vil få flere andre fordeler.

Merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som frigitt under Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at ditt materiale skal kunne redigeres og distribueres fritt må du ikke lagre det her.
Du lover oss også at du har skrevet teksten selv, eller kopiert den fra en kilde i offentlig eie eller en annen fri ressurs. Ikke lagre opphavsrettsbeskyttet materiale uten tillatelse!

Vi ber deg løse følgende hCaptcha for å beskytte wikien mot automatisk sideopprettelse:

Avbryt Redigeringshjelp (åpnes i et nytt vindu)