Avril Lavigne

Fra Ikkepedia
Revisjon per 17. feb. 2018 kl. 17:51 av 9E2 (diskusjon | bidrag) (→‎Liste over folk som er begravet i hagen hennes:)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Avril Lavigne er en stor rosa møll. De kan lett gjennkjennes på sitt fantastiske rosa og blonde barbie-hår og sine store, svarte og utbulende mølleøyne. Det som gjør en Avril så ekstremt farlig er at den kan finne på å drepe kjæresten din med gitaren sin. Avriler er også kjent for å spytte på de som prøver å ta bilde av dem.

AvrilLavigne.jpg En klassisk Avril, hun skuler på kjæresten til fotografen. Et sikkert tegn på at hun hvert øyeblikk vil spytte og rope:

I DON'T LIKE YOUR GIRLFRIEND!


Avriler har ikke altid vært som dette. I gode, gamledager (steinalderen) var de ikke rosa i det hele tatt og laget søt nattmusikk i måneskinnet. Et fenomen som kunne høres i nærheten av fjortiser og wannabe gothere. Men desverre oppleves dette skjeldent lenger fordi Co2-utslipp har forurenset Avrilene og mutert dem til det de er i dag.


AvrilSad.jpg En Avril som har prøvd å syngeAvril er kjent som den kule hotte smaksprøven av punk-pop-musikk Hun er en bit av ditt og en bit av datt, og det er det som gjør henne til:

  • Den beste møllen til å synge i hele Amerika, England, Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, AUSTRALIA, osv.


Plater[rediger]

Ja vel da!(2002) Beinrangel(2004) Den satans, h*lvettes, j*vla, f**ns beste tingen(2007) Maddrass(2009) Faen jeg gikk opp for navn på album(2010)

Liste over folk som er begravet i hagen hennes:[rediger]