Ari Behn

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Jeg har Behndelorm»

- Ari Behn

Erlend Loe utkledd som Ari Behn.

«Ari er et Behnrangel!»

- Kongen om Ari Behn

«Min favoritt-gnu!»

- Granadozilla om Ari Behn

«Han gir jeg beng i!»

- Henrik Ibsen om Ari Behn

«For å zi zom Harald Heide Zteen Junior: Willen Zzzie Deiner Höürearm länger tsooo machen»

- Ari Behn liker Steens form av mykhumor


Ari Oleusus Ormtunge Gregoriusvatten Såpesen Krage Behn (Født 30. September 1972 - død 23. Desember 2007), også kjent som The Big Z, Hårete Behn, Mr. Bean, eller Bob Benny, elsker å suge på stemte s'er", klaske hansker i bordet og drikke Absinth. Han liker å kalle seg for Den nye vinen, selv om de aller fleste vet at helt ny vin sjelden er spesiellt god. Rosa skjorte er for Ari en livsstil, som må leves helt ut. Ari Behn er om mulig ennå mere kjent og kjær blant det norske folk enn trendstylisten Jahn Thomas etter at Ari gjorde et påfuglstunt på TV2 nyhetene. Og til slutt, bare for å ha nevnt det, er han gift med vår kjere prinsesse Märtha Lousie.

Liv

Ari behn ble tidlig interessert i do-literatur.

Ari Behn ble født 30. September 1972 i den lille hamnebyen Cozzta Blazz i Republikken Mosambik. Han var den tredje niggeren i en barneflokk på femten. Farens hans het Achmed Behn og jobbet som tønnesnekker i den lokal tønnefabrikken og moren het Shazmin Behn og jobbet som saueklipper. På grunn av alle ungene og de lavt betalte jobbene ble det verken mye mat, klær eller oppmerksomhet på lille Ari. Dette resulterte i at han ikke fikk noen skikkelig språkopplæring noe som førte til at han fikk en Z-uttale på S'ene sine. De rare Z'ene hans viste seg å vere ett stort problem i byen, og han ble sterkt misslikt både av familien sin og naboene. 16. Desember 1976 ble han adoptert bort til Moss der han ble boende hos familien Haukgol.


Adoptivfamilien hans Haukgol var en rik og gammel familie med sterke bånd knyttet både til det Norske kongehuset og det Svenske. Familien var svært respekter på Moss, og siden adoptivfaren hans, Ragnar, led av samme Z-feil som Ari, hadde Ari en behaglig og underholdende livsstil basert på literaturm rødvin og dyre klær. Det var også familien hans på Moss som introduserte han som sekstenårig for prinsesse Märtha Louise som han senere etablerte et forhold til.


Da Ari fyllte 21 år flyttet han fra sitt bohem liv på Moss og til en ny livsstil som hardarbeidende biblotekkar i Oslo. I Oslo bodde han i en liten leilighet på 17 m2 som han delte sammen med tre sigøynere fra Polen. To år etter at han flyttet til Oslo sluttet han i jobben som biblotekkar og fridde til prinsesse Märtha Louise i håp om å bli kronprins. Men på grunn av sin manglende interesse og kunnskap om kongefamilienn ble han aldri noen kronprins og måtte isteden akseptere tittelen prins.


Ari Behn døde den 23. Desember 2007 bare 35 år gammel. Dødsfallet var forrorsaket av en big fat nigger som han tydligvis hadde hisset på seg mens han var på tur i Oslomarka . Uten å ha kunnskaper om bekjemping av et big fat nigger, ble Ari dagens hovedrett for det sultne dyret. Det ble holdt minnekonsert for han på Colorline Stadion i Ålesund 4. Januar 2008. Graven hans finner du på Vår frelsers gravlund i Oslo. han mor var narko og sugde faren hans ver dag

Ari Behn før overfallet av en big fat nigger

Viktige hendelser

  • I 1997 deltok Ari på realityshowet Pilgrimsferd på TV2. Her endte han opp på 4. plass.
  • Ari Behn utførte våren 2004 et påfuglstønt. Støntet hadde ingen politisk betydning, vekte stor oppmerksomhet i moteverdenen. Idag blir kostymen sellt i over 130 land.
  • Etter mye oppmerksomhet fra realityshowet Pilgrimsferd, skrev Ari våren 2005 en bok om billige kokainferie i Spania.


Se også