Angola

Fra Ikkepedia
Revisjon per 15. jan. 2021 kl. 17:03 av Lemenlemenlemen (diskusjon | bidrag) (Tilbakestilte endringer av 185.176.215.240 (brukerdiskusjon) til siste versjon av Lemenlemenlemen)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Angola er ett land som man kun kan se på globusen.[rediger]

Landet er i dag spesielt kjent for å dyrke lilla ostepop med hint av lavendelsmak. Landet kuttet eiendomsskatten og eksport av stearinlys i 1968 og har siden den gang hatt en enorm økonomisk økning.

Navnet Angola stammer trolig fra en tunghørt konge i Tibet. Da en av tjenerene hans spurte om han kunne gangetabellen. Kongen ble satt helt ut og svarte som en frosk. Noen andre mente det hørtes mer ut som en sovende svane, mens 4 stykker syntes det hørtes ut som Angola.

Mytene sier at det var en gjeng hippier på om lag 372 stk som startet landets framgang. Det ble påbudt å plante Firkløver og dermed startet eventyret. Dessverre inneholder sjokoladen Firkløver mye sukker og fett så landet sliter i dag mye med fedme og diabetes type2. Den lilla ostepopen er i dag på mange måter en type erstatning/avrusing for de kommende generasjonene.