Wikipedia

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Denne artikkelen er delvis beskyttet
Du kan bare redigere den ved å logge inn eller registrere deg.
Padlock aj ashton 01.jpg

«Wikipedia er en tulleside der folk skriver artikler kun for å være morsomme, det er en dum måte for å spre fake news!»

- Eieren av Wikipedia, Donald Trump

«Ikkepedia utklasser tullesiden Wikipedia»

- Jens Stoltenberg om Wikipedia

«Wikipedia is a very nasty fake news site!»

- Donald Trump om Wikipedia

«Wikipedia er en faktasugende menighets-side om rare ting som er ekte»

- Knut Rød siden Ødemarka finnes om Wikipedia

«Kuene er helt uskyldige!!! »

- Bill Gates om Wikipedia

Wikipedialogoen.
Bouncywikilogo.gif
For kjedelige personer uten humoristisk sans, har de såkalte ekspertene (flisespikkerne og tørrpinnene) på Wikipedia laget en artikkel om Wikipedia.

Wikipedia, også formelt kalt Wikipedoa, er et nettbasert leksikon som alle kan lese og redigere. Wikipedia er en dårlig parodi på forbildet Ikkepedia. På tross at Wikipedia påstår det motsatte [1]. Wikipedia er et gammelt ord på latin og betyr: "Den som leser det vi har skrevet, og tror på det, er en idiot". Dette syns de som grunnla encyklopediet Wikipedia, som befinner seg på Internett, var et passende navn av åpenbare årsaker. Wikipedia må ikke forveksles under noen omstendigheter med Wikkepedia og for all del ikke Ikkepedia.

Wikipedia ble grunnlagt av Jimbo Wales. Bare 4 år senere overtok Donald Trump makten. Han gjorde Wikipedia til et mer troverdig sted (noe det ikke er) ved å skrive 837 artikler selv. Han skrev for eksempel om pølser, fargen oransje, gamle menn i bikini og dumme presidenter i USA. Wikipedia finnes bare på noen få språk (ca. 197 språk, mens Ikkepedia har 957!(Det er 760 språk mer!!)) og merkelig nok er det tredje største Wikipedia-språket samisk. Wikipedias offisielle oppgave er å "hjelpe folk til å få lettere og nøyaktig informasjon". Ikkepedia ble startet med dette prinsipp i 1977, før datamaskinen var oppfunnet! Derfor ble Ikkepedia brukt gjennom dataspill, post, TV og skrivemaskin. Dataspill ble frem til 1995 bare spilt på såkalte <<spillmaskiner>>. På TV'en ble ikke alt vist, og for å bruke Ikkepedia-post måtte man først sende brev til Ikkepedia hvis du ville ha norske sider, og Uncyclopedia hvis du foretrakk engelsk.

Viktig info finnes ikke på Wikipedia bare på ikkepedia sånn som vi kan vise deg en ny kul youtube kanal som heter Halodude det er viktig og få den til ett tusen følgere det er en fantastisk kanal som wikipedia ikke vet om fordi det er bare masse tull inne på wikipedia. Mens Ikkepedia derimot har masse fakta om ting. Og ikke minst en humoristisk sans!!!!! Hvor mange skjønner EGENTLIG (merk det at EGENTLIG er med STORE bokstaver) hva alle de vanskelige ordene betyr?! Derfor har vi Ikkepedia!!! Vi hjelper deg med å faktisk kunne skjønne noe uten å måtte søke det opp en million ganger før du skjønner det. NB viktig info finne IKKE (legg merke til de store bokstavene igjen) på Wikipedia.

Omfang

Wikipedia har et labert antall artikler. De har 2 (snart 1 på grunn av en eller annen wikipedianer tror at wikepedia er Ikkepedia, og fjerner artikler gradvis) artikler på engelsk, 191 på norsk, 502 på Nazi-Tysk og 554 på samisk. Ikkepedia har 23011 på engelsk, 491 (en av artikklene er denne om Wikipedia) på norsk og 12001 på Nazi-Tysk og 19 på PÅSKEHARESRÅK (merk deg de store bokstavene nå).

Wikipedia er helt unyttig! Bruk heller Ikkepedia, som du tydeligvis gjør nå. Noe som er bra for hjernen og Vitamin D innholdet i kroppen din.

Se også