Warhammer Online

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Jeg skal stemme på WoW som det beste Real life simulator , ever.


Warhammer Online er et relativt nytt internettbasert rollespill. Det mer folkelige navnet på slike spill er "Det du blir avhengig av, og bruker alle pengene dine på" Spillet er nytt og derfor også mindre enn blant annet World of Warcraft, og andre rlftr spill. Warhammer online og WoW er forskjellige på mange måter, og er bra i forskjellige ting. Selv om de fleste WoW spillerne som har prøvd Warhammer online har syntes det eier WoW, har mange WoW jævler ikke giddi å skifte pga sterke WoW accounter.

Dvergene sa at Fat-man is coming så jeg stikker.

Oppbygning[rediger]

Spillets programvare er sansynelighvis bygget opp som all annen datavennlig programvare, stort sett 1-tall og 0-tall. Hvis vi ser litt mer sammenhengende og inn i spillet, vil vi se enkelte likheter med andre spill på lik linje. Du lager en person som skal representere deg, en såkalt character. Etter dette flyr du rundt i en eventyrverden full av alver og troll og slakter tilfeldige folk og dyr med tilfeldige våpen og trylleformler.


I motsettning til andre MMORPG'er så skal Warhammer hvistnok ha et bedre utviklet PVP system. Dette betyr at du kan spille uten å være avhengig av kun å drepe hjernetomme tilfeldige dyr i skoger og fjell som ikke utgir noen motstand i det hele tatt! Ikke misforstå, du må antagelig bruke et brukbart antall timer med å gjøre dette også (250t+) skal du ha forhåpninger om å bli god.

Jeg spilte,spilte og tilslutt måte jeg operere blindtarmen for tastaturet hadde gnagd på den, men operasjonen gikk feil og nå må jeg gå med 2 horn på hode for ikke å dø. Jobben min nå er å dra rundt på skoler og advare andre barn mot overspilling.Kom dere ut stjel godteri , knus vinduer bli avist av de du elsker , sniff druejuice og eksperimenter med stikkpiller bare ikke tilbring liveet ditt foran skjermen.

Raser[rediger]

I warhammer kan du lage, og spille som en hel del forskjellige raser:

Alliance:


Humans: Ganske åpenbart, vanlige menesker som kjemper for å forsvare riket sitt fra den inkommende styrken fra nord

Dwarfs: Som menesker, bare små og hårete. Dverger pleide tidligere å være den dominerende rasenm nen Orcs & Goblins slakta halve slekten ved hjelp av de dummer alvene som angriper sitt eget parti.

High Elves: Som mennesker, bare mere sol-blek og med spisse ører, de pleide å ha en forferdelig uvane med å angripe vennene sine; de skyldte senere på epilepsi og adhd.

:

Greenskins: Orker og Gnomer =D

Chaos: Onde styrker fra nord, som følger onde guder. De blir ofte mutert av denne troen, og blir bare sterkere av det. (Menneskene diskriminerer disse for å ha litt annerledes tro, slaktingen av menneskene er u-relevant)

Uansett hvor mange Orker , Dverger og hvor mye du spiller Return of Reckoning vil ingenting forberede deg på denne utfordringen . Og når jenten spør : skal jeg hjelpe deg ? . Da må du skrike et høyt og rugene JAAAAAAAAAAAAA.

Dark Elves: Som de snille alvene, bare onde og mørke

Som dere kan se er Warhammer et spill med fåreløpig få, men kreative raser. =P


Spillhistorien[rediger]

«"... Basert på brettspillet Warhammer

- Warhammer Online entusiast


«"Sorry, i was busy saving the world again, all you need is some ducktape"»

- Macgyver


«""»

- (den samme) Warhammer Online entusiasten

Avhengighet[rediger]

Ja! Warhammer Online er avhengighetsdannende, har du problemer med det, ikke kjøp det. Det er likevel måter som kan sikre deg ikke å falle for fristelsen av å kjøpe det eller å greie å slutte når du vil.

Hvordan la vær å kjøpe

  • Bind deg fast i en stol, dette spillet er så eid at du bare MÅ kjøpe det!

Hvordan slutte å spille


  • Si til morra di at du spiller det etter å ha fortalt om kostnadene
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!