Volvo

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Volvo (Vrien og lei ved oppstart) er et bilmerke. Det har blitt erklært som verdens mest harry bilmerke. Ingen bilmerker har til noen tidspunkt klart å overvunnet melkekartongdesignet, styggheten eller de forferdelige kjøreegenskapene til Volvo. Dette blir sett på som en konkuransedyktig og harry bil, der du får mye ære hos gutta på låven. Volvo er veldig kjente for alt for store hulene i skrotet.

Volvo som er et bilmerke fra Sverige. Dett er et ettertrakta å godt bilmerke!! ...Sier han idet han presser cola flasksa i baklomma å bretter volvo capsen oppover panna. - Og slik har det alltid vært, legger han til.

det som sagt barre de gammle Volvo bilene som dugger de nye Volvoenne er jo heilt anledes med mer japsestål, og mindere Svenskt harry preg. - Sier en som vil være anonym, idet han tar av seg Volvo-capen og spytter snusen i henda å bruker det som brylkrem.

de gammle Volvoene er jo kjent for sitt spessiele preg av at de er ganske så firkante å se på men ganske rund å kjøre. Du kan også enkelt drifte med Volvo, fordi det er som oftest er bakhjulstrekk på disse grusomme bilene. Og med mer enn nok gamp under panseret orginalt er det ikke noe problemet og få bilen lagt brei i svingene! - Fortsetter han idet han setter treskoa oppå panseret å peker ned på rustflekkene som befinner seg under frontfangeren. Jeg spør om hvorfor han viser meg den stygge falmede lakken. -ånæi. Je menne itte laken!!!! Je pekker på intercolern som sitt i frontfangern!!! uten den haddde je hatt 19 hester minndre pga varmetap!!!

-Han smiler og kaster treskoa inn gjennom bakruta (som forøvrig ikke har rute da den ofte er en av mange mangler på disse Volvoene) og setter seg inn i potetkassa/metallboksen.

så viss du skal ha en troffast maskjin som er til alsidig bruk og som tar deg fremm i verden selv med tale og skrivevansker så skjøper du BMW. å du må ikke finne på og kjøpe noe slikt som Volvo da du kommer til og bli dyp skufet over Volvo'en fordi den ikke når halvveis opp til kjørekomforten du finer i en BMW.!!! sa en missunnelig gubbe mens han satte sjegget i postkassa og spente tåa i den spisse støtfangeren på bmw'en hans.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!