Vitamin

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Hagearbeid2.JPG

Informasjon

Denne artikkelen ble forbedret via Ikkepedias hagearbeid november.
Hvis du vil hjelpe til med å forbedre Ikkepedias artikler, ønskes du velkommen til Ikkepedias Hageforening.


NelsonHahaTransp.gif

Denne artikkelen omhandler Vitamin, men det er kanskje ikke det du leter etter? Ikke fortvil! Ikkepedia har flere alternativer for Idi Amin.

Kellog's introduserte i 2006 en frokostblanding med høyt vitamininnhold. Denne ble senere trukket fra markede da det var for mye sukker i blandingen!

Vitaminer er en familie av stoffer som gir overmenneskelige evner på den som spiser dem. For eksempel gir vitamin H41 overmenneskelige styrke, mens vitamin 401k lar sine brukere motta store skattefradrag. Hobbiter er fulle av vitaminer, så spiser dem opp.

Vitaminens historie[rediger]

«Vitaminene vart ikke oppfunnet av mennesket, de fant opp seg selv. Hvordan dette gikk til er det ingen som vet, selv ikke jeg som vet alt og vel så det» sier paven i Roma.

Men...

Det er kommet for dagen oppsiktsvekkende og meget troverdige opplysninger som kaster nytt lys over vitaminenes historie:

Historien har vært ukjent og dermed skjult for allmennheten i årtider, men i forbindelse med den såkalte svineinfluensaen i 2009 har forskere funnet interessante sammenhenger.

Forskeren Ingenting Tøyseland (ref vitenskapstidsskriftet Dagbaldet) har i sin doktoravhandling dokumentert at den (u)kjente journalisten Jane Bürgermeister har lagt fram bevis, intet mindre, for at vitaminer - og dermed selveste svineinfluensaen - er laboratorieskapt og er spredd i en hensikt. Tøyseland sier at «Vi vet at CIA har utviklet en RFID-chip som kan implanteres under huden, eller en nanochip som kan distribueres gjennom, ja, -vitaminer. I tillegg til å inneholde et GPS-system som gjør at myndighetene alltid vil vite hvor du er, inneholder også en slik chip muligheten for tankemanipulasjon. Amerikansk TV (Fox News) propapanderer allerede for denne chipen, som etter sigende skal gjøre livet tryggere for deg, og den har allerede blitt implantert på forsøksstadiet hos "pioneer families"»

Vitaminkampanjen på 70-tallet[rediger]

Den store vitaminkampanjen startet for alvor 12 mai 1971. Dette skjedde etter en lang og heftig diskusjon blant landets lærde. Vitamin ble fra denne datoen et fast innslag i matvarebutikkene. Folket gikk mann av huse for å kjøpe vitaminer. Det ble nærmest en slags farsott, og folket fikk panikk for å ikke kunne hamstre nok. Avisene var full-skrevne med store svarte bokstaver om at enden var nær og om hvor viktig disse vitaminene var.

Folket visste ikke så mye om hvordan man skulle bruke de, men tok så fantasien til hjelp. Det ble da forsøkt laget en rekke nye matvarer som var laget kun med vitaminer som basis. Det var vitaminbrød, vitamingrøt, vitaminkarbonader og vitaminpannekaker for å nevne noen. Denne maten smakte litt uvant, helt til man fant på å lage vitaminkrydder, som liksom skulle pynte på smaken.

Folket var ikke så mye opplyst på denne tiden, slik at man ikke forsto årsaken til bivirkningene som oppstod på grunn av all denne massive vitamin-spisingen. Dette ga merkelige utslag slik som:

 • Høyre øre ble mye større enn venstre, dette kunne føre til skjev rygg
 • Kløe mellom stortærne
 • Utvekst av en ekstra nese på håndbaken

Legene visste ikke råd for dette og trodde dette kunne skyldtes vitaminmangel.

Supervitaminer[rediger]

 • Vitamin GOOGLE Gjør deg istand til å søke gjennom andres tanker. Kun Beta-utgave.
 • Vitamin ABC1234 Gir deg den overlegne kunnskapen om å gjette andres passord.
 • Vitamin KKK Gir deg krittkvit hud etter et par doser. Se Michael Jackson.
 • Vitamin Ω13 Fremdeles ukjent effekt.
 • Vitamin X-Up-Up-Δ Gir deg evig liv.
 • Vitamin B52 Kan gi akkutte mageproblemer med følgende hodepine og trang til å høre på skolekorps.
 • Vitamin GOOG Gir deg menneskehetens samlede kunnskap.
 • Vitamin HI-C Hindrer skjørbuk. Essensiel for sunne pirater og andre sjøfolk.
 • Vitamin H41X3O3R7 Styrker 1337 | \ | 355 celler, sammen med pwnan-kjertelen.
 • Vitamin JEG Gjør deg ekstremt egoistisk.
 • Vitamin X Gir deg røntgen-syn.
 • Vitamin Ñ Spanskvitaminen, man begynner umiddelbart å snakke flytende spansk.
 • Vitamin INV brukeren blir usynlig i 48 timer. ADVARSEL: ved å gå inn i en stor menneskemengde mens denne vitamin er i bruk kan føre til at dere gikk inn.
 • Vitamin THC Funnet i dypet av George W. Bush' hage og Martha Stewarts fettceller. Gir deg en stor personlighet og gjør DEA ønsker å skyte seg selv.
Vitamineriflertall.jpg
 • Vitamin wikip Gir deg den grusomme egenskapen flisespikkeri.

C-Vitamin[rediger]

Enkelte stoffer og ting er viktigere for noen enn andre. Helt siden det blir presentert nyere forskning der koffein har oppnådd klassifiseringen Vitamin C. Denne oppfatningen har imidlertid møtt motstand både Kaffeinistene og Anti-Kaffeinistene. Kaffeinistenes kritikk stammer fra den tro at koffein er selve livet, og derfor ikke kan klassifiseres som et vitamin, mens Anti-Kaffeinistene kritisere denne teorien i at Kaffeinistenehar vært for mye på TV. De to partene er egentlig ikke helt enig med seg selv eller andre! Kaffeinistene innrømmer senere at det hele nok ender som et positivt utfall, da Koffein kommer til å bli tilgjengelig hele døgnet, da ingen lengrer kommer til å få sove.

EMO-vitaminer[rediger]

EMO-vitaminer er en spesiell undergruppe av vitaminer, mennesker som går under kategorien emo har ofte for mye av dette vitaminet i kroppen. For dere som er interessert i kjemien bak dette, kalles denne gruppen "emo-gruppen" og er en sidekjede som henger på en allerede kjent vitamin:

I emo-vitamingruppen mener forskerer at det fremdeleser mange ukjente vitaminer, da et flertall av mennesker med emo-vitaminer begår selvmord innen vitaminet er identifisert, lokalisert og patentert.

Nyoppdagede vitaminer[rediger]

Dag og natt, jobber gode mennesker ved den internasjonale Vitamin-Undersækelse Stiftelse (The Internæsnl Vitamin Foundation) for å oppdage nye vitaminer. Noen er oppdaget i nye planter eller dyr, noen velkjente stoffene er vurdert på nytt og funnet å være vitaminer tross alt er, andre syntetiseres i industrielle mengder, og atter andre er illeluktende produksjon av grovt deformert genmodifiserte laverestående mutanter. Den nylig oppdagede vitaminer er:

 • Vitamin Д - Utvunnet av stortånegler fra Boha øglen
 • Vitamin Л - Fremstilt kjemisk fra plutonium-destillat
 • Vitamin Ж - Hentet fra de dype skoger i Kashmir-ørkenen
 • Vitamin Ю - Dette vitaminet skal ikke eksistere, men eksisterer.
 • Vitamin & - Gjør brukeren og alle andre også, veldig inkluderende.
 • Vitamin ™ - Trademark, vi kan derfor ikke skrive om denne vitaminen.
 • Vitamin ‰ - Finnes i doktorsprit og tannlegesprit, og brukes av leger og tannleger.
 • Vitamin <3 - Kurerer kjærlighetssorg, singelsyndrom og andre kjærlighetsrelaterte ting.
 • Vitamin >3 - Kurerer polygami og andre svære ting.

Det var opprinnelig tenkt at det var 29 vitaminer i alt, men noen av bokstavene var ennå ikke er oppdaget. Det å finne dem alle ville bety å leve evig, men vi vet nå at dette ikke er tilfelle. Forskerne var derfor tvunget til å revurdere all logikk og hypoteser, og konkluderte derfor med at de hadde oversett noen viktige bokstaver i det kyrilliske alfabetet. Dette har gitt betydelige utfordringer til vitaminologistene, som stort sett, ikke snakker russisk. Men en engelsk-til-russisk vitamin-oversettelse er under utvikling.