Vaktmester

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Vaktmester på vei hjem fra jobb

Vaktmester er en meget betydningsfull stilling. Dette er en av dagens viktigste stillinger i skolen, med tanke på hvor mange "byttinger" det er som finnes der. Vaktmestere var med i ordningen Reform 97 (kommunistisk reform fra 1997 som ødela drømmen for alle som er født mellom 1979 og 1989, en 10 årig grunnskole), det var faktisk det viktigste punktet.

Utdanning trengs ikke.[rediger]

Det er ingen vaktmestere som har noen utdanning, de har bare en meget så godt utstyrt bokhylle. I en vaktmesters bokhylle finnes blant annet bøkene "Gjør det selv" eller ti årganger med "Vi i Villa", dette er en skjønnlitteraturen til en vaktmester. En Vaktmesters kledning er veldig fremtredende, med deres trange olabukser og noe tettsittende gensere med arbeidsplassens logo.

En vaktmesters beste venn er lommelykten, den kan brukes like så godt brukes til å lyse opp mørke skoleganger ved strømbrudd og banke ned spiker, som å denge løs på uskyldige fjortiser som har stiftet en brukt tampong fast i oppslagstavla på skolen. Vaktmestere er nåtidens MacGyver, det finnes ingen vaktmestere i hele verden som ikke har gått et MacGyver kurs.

En vakt for god rygghelse.[rediger]

Og blant løfteteknikkene til en vaktmester er det veldig fint å bære ting over skulderen. Vaktmestere er ikke bare brukt til å fikse skolen, men de er en gjenganger i skolenes juletrefest. Der er vaktmesteren utstyrt med en [rød] badekåpe, noen svarte gummistøvler, svarte latex hansker, bomull rundt halsen (siden vaktmesterens hormoner ikke er i full sving på grunn av arbeidsmiljøet) og en noe slitt og flittig brukt lamote stilongs farge: rød tredd over hodet. Vaktmesteren har også en meget godt lønnet stilling med sin årsinntekt på hele 5,3 millioner kroner bruttoinntekt.

Grill å jordbærsaus.[rediger]

På fritiden liker de fleste vaktmestere å grille. Grillen fyres uten unntak opp med to flasker tennvæske, da dette skaper litt liv i nabolaget. Både visuelt og med tanke på den gode lukta 2 liter tennvæske gir. På grillen finner man en streng diett basert på kjøtt, pølser, grillspyd med kjøtt og pølser, samt en boks Trondhjems Brun Lapskaus. Drikke til maten er som for mange andre hardtarbeidende, pils fra plastflaske. Dessert kan være alt fra Kroneis med jordbærsmak, til ett stort kaldt glass melk med Nestlé. Vaktmestere kan ofte fremstå som særdeles beduggede langt ut på morgenkvisten, for på jobben er det mange steder å sette/legge seg ned for å reparere både egen form, og ødelagte radiatorer. Når de skal til jobb er det ingenting annet en en Chevrolet som vil bringe dem til arbeidsplassen hvor de vil sette dine og mine barns liv i fare.