Utmerket artikkel

Vaffeltørker

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Approve.png Denne artikkelen er godkjent av Ikkepedias administratorlag.
Vaffeltørker.JPG
Vaffeltørkeren Gyeon Q2M leveres flatpakket

«Kast alt i hvelvet og forsegl det med flammer fra urtiden!»

- Kampfiskslakteren Kusk Murass om vaffeltørkeren

«Den er immun mot Roundhousekicket mitt! OH NOEZ!»

- Chuck Norris om vaffeltørkeren

«Jeg har hørt den snakke! Jeg lover! Den mumlet noen urgamle sjamanistiske ritualer»

- Dan Børge Akerø om vaffeltørkeren

«In Soviet Russia, the waffles dries YOU!»

- Stalin om vaffeltørkeren

«In the land of waffles, waffles dries Russia!»

- Vaffeltørkeren om Russland

«In Soviet Russia, Stalin dries waffles!»

- YOU om om Stalin

«Vaffeltørkeren er grunnen til min perfect pitch. Frelse være over Snikende Røyskatt og Usynlig Krabbe»

- Albatrossselgeren Steve Vai om Vaffeltørkeren

«In Soviet Russia, waffles eat YOU!»

- Gamlefar om vaffeltørkeren

Vaffeltørkeren er en revolusjonerende oppfinnelse som forandret verden. I mange århundrer gikk alle vaffelspisere rundt og ergret seg over at vaflene deres var våte eller klissete. At vaffelene var våte eller klissete kan skyldes uflaks (f.eks. å miste vaffelen sin i en bøtte med vann eller at det plutselig starter å regne) eller ren sabotasje (f.eks. at noen andre dyppet vaffelen oppi en bøtte med vann) eller bare lav intelligens (f.eks. å ta på for mye smør).

Spesifikasjoner

Vaffeltørkeren er patentert og den produseres i titusens antall om dagen, og blir solgt i nøye utvalgte butikkjeder verden over. Vaffeltørkeren bruker viftetypen "Basma Tuff Tuff 1337" til å tørke vaflene, som ser ut til å gi gode resultater. Fiskekrokene er av typen "Nordlige Soldater på vei til 9" som også funker bra.

Oppfinnerne

Det går jungelord om at vaffeltørkeren er oppfunnet av de onde geniene Snikende Røyskatt og Usynlig Krabbe, dette mysteriet er forblitt ubesvart. Om vaffeltørkeren lever eller ikke, er ett annet mysterium. Mange mennesker forteller at de har hørt vaffeltørkeren mumle på urgamle sjamanistiske ritualer for å tilkalle murmelkongen, Satan. Det er ingen som vet sikkert.

Bruk og sted

Ethvert gamlehjem, sykehjem, bofellesskap og tilsvarende har et spesielt rom for vaffeltørking. Der sitter det minst 4 hvitkledde unge, søte damer og tørker vafler. Hele døgnet. Dette er beklageligvis medvirkende til den bemanningskrisen det til enhver tid påstås å være innen eldreomsorgen. I tidligere tider ble dette tørkestedet kalt "Blautkakrommet". Etter oppfinnelsen med vaffeltørking kom, har en kunnet foreta en kostholdsmessig forbedring og skifte fra "Blautkak" til vaffel. Et slankere personale, var den første synlige forbedring. Sykefraværet gikk dramatisk ned. Alle fikk det bedre, sett bort fra beboerne som var glade i en "Blautkakbit" en gang i blant.

Andre bruksområder

Vaffeltørkeren kan også brukes til mange andre oppgaver slik som ekteskapsrådgivning, advokat og sist men ikke minst som en selv-masturbasjons maskin.

Faremomenter

Tidsbryteren på vifta må jevnlig sjekkes. Selv i denne teknologiske hverdagen vi har i samfunnet vårt, kan ting slå feil. Også her. Hvis vifta ikke stopper etter innstilt gangtid på tidsuret, kan vaflene bli overtørket, stein harde og medføre brekkasje på tenner hvis de puttes uforvarende inn i munnen. Enhver som kjenner noe til gamlehjem, sykehjem og bofellesskap vet hvordan det er med tannhelsen til beboerne. Mest gebiss. Dårlig redskap ved spising av overtørkede vafler. Det skal også nevnes at i sjeldne tilfeller har noen vaffeltørkere begynnt å advare folk om verdens ende. Hvis dette skjer med din vaffeltørker burde man snu den opp-ned og hviske satanske bilbelværs helt til den slutter å skrike, dette burde fikse vaffeltørkeren . Hvis dette fortsatt ikke funker betyr det at den har blitt besatt av spøkelset til Jens Stoltenberg, hvis dette er tilfellet kan det hjelpe å tilkalle Siv Jensen ved å si "Morna Jens 3 ganger i speilet". Da vil så Siv Jensen sende sjelen til den besatte vaffeltørkeren til det syvende laget av helvete.

Kostnader

Innkjøpsprisen på viften er overkommelig for almuen.

Det som imidlertid gjør hele greia lite miljøvennlig, er, ja en skal jo være miljøvennlig i disse tider, at den bruker noe så innihelvete mye strøm. Trefase er et "must", for å si det litt fancy, og 40 Amperes sikringer er en direkte nødvendighet. Det er i starten at viften virkelig trør til og drar alle disse Amperene. Dette forkortes til A på fagspråket. I den jevne drift bruker den så mange watt, ja nå fikk vi et nytt begrep, så mange watt at strømregningen virkelig tærer på budsjettet i den eller de kommunene som har anskaffet vaffeltørkeren. På Høyres landsmøte siste helg ble det foreslått økede overføringer til kommunene på grunn av overgangen fra "Blautkak" til vaffel. Selv om ungdomsorganisasjonen var helt uenig , fikk forslaget klart flertall. Uten at en skal la denne artikkelen dreie i noen politisk retning, vil en likevel anmode om at en ikke følger ungdomslinjen her. Vaffeltørkeren er en oppfinnelse som har bidratt i positiv retning når det gjelder folkehelsen, og den skal vi slå ring rundt ?