Vaffel

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

«Alle hjerter banker, vaffelhjertet banker ei»

- Søren Kierkegaard om vaffel

«Waffles have to be carefuly eaten!»

- George W. Bush om vaffel

«Vaffel er godt, Nam, nam!!!»

- DDE om vaffel

Vaffel - naturlig og rett fra jernet.

Vaffel er noe som er hårete og mykt og smaker som små hårete katter. Vaffelkaker oppsto på naturlig vis kort tid etter oppfinnelsen av vaffeljernet, i år 69 f.kr. Bestemødre er kjente for å produsere store mengder vafler. Slik som Bestemor A.S, som har oppnådd stor suksess verden rundt med sine berømte pappvafler.

Ingredienser:[rediger]

Pære, sitronsaft, egg, påkjørt grevling og masse, masse sukker.

Lag din egen Vaffel[rediger]

Først bør du kjøpe den nye vaffeljernet Windows Vista sånn at du kan steke vaffel tregere (du finner Windows Vista på lekebutikken Burger King). Så må du finne nærmeste elektronikkbutikk sånn at du kan kjøpe pære og sitronsaft. Etter det så må du finne en katt påkjørt katt på motorveien. Og så må du finne en sukkermaurtue og plukke ut alle sukkermaurene. Så må du ta alt sammen oppi kjøkkenmikseren i 1-2 uker, så har du den perfekte vaffelrøra. Så tar du litt av vaffelrøra og heller oppi Windows Vista, så er det bare å vente til Windows Vista ryker og vaffelen plopper ut ifra CD-holderen (for da er vaffelen ferdig) så har du laget din egen vaffel.

Advarsel

Vaffel kan lett, men må absolutt ikke, forveksles med vafler. Vær alltid oppmerksom på dette før du spiser noe du tror er vaffel!


Informasjon om Vaffel[rediger]

  • Den biter ganske mye
  • Den er i familie med pannekaken
  • Den liker ikke å bli tråkket på
  • Den liker ikke å bli skitten
  • Den hater å bli svidd
  • Den misliker folk som heter Jon eller John
  • Den har inspirert et romskip.
  • Den er i familie med Aleksander den Store

Hvordan spise en Vaffel[rediger]

For å spise en vaffel bør du gi den smertepiller slik at det gjør vondt for den å bite, og dermed ikke biter slik farlige hjemmelagede dyr har for vane å gjøre. Dette understrekes ytterligere av dette gode rådet fra George W. Bush: "Waffles are to be carefuly eaten". Du bør også være svært nøye med å vaske hendene.

Kjente vaffelbakere[rediger]