Våpen

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Det mest ultimate våpenet gjennom tidene.

«Kult!»

- Tredjeklassing om våpen

Kid1.gif

Våpen er et nyttig redskap som brukes mye i røffe fredsforhandlinger. Våpenet er blitt et symbol på stolthet, mot og tapperhet, noe som regnes for den egentlige grunnen at så mange sivile amerikanere benytter det. Gjennom årene har vitenskapen kommet veldig langt i utvikling av dette redskapet, og ifølge statisk sentralbyrå finnes det i dag over 30 000 typer våpen![1]

Kjennetegnet på et våpen[rediger]

Ikkepedianer med våpen.

Selv om våpenet i dag blir mest brukt i statlige debatter, kan det være lurt å kunne kjenne igjen et våpen hvis det f.eks blir stappa opp i nesen på deg.

Våpen ligner på potetgull når det knaser, og lukter som fisk når de røyker.

Siden våpenets hovedfunksjon er å senke pulsen på din motstander, er det gjerne konstruert deretter.

Våpenskalaen[rediger]

Våpen deles hovedsaklig opp i fire typer:

Spisse våpen[rediger]

Denne varianten går også under navnet "nærkontaktvåpen", og hvis du får et spisst våpen opp i fitta er det nok for sent å be for livet. Kjente spissvåpen:

 • Kniv. Brukes oftest i ekteskapskrangler som utarter seg. Egner seg også til kutting av fingre agurker.
 • Skistav.
 • Sverd. Middelalderens svar på kniven, men vanskligere å kutte agurker med.
 • Tannpirker. Ekstremt skadelig masseødleggelsesvåpen som brukes mye av jedier.
 • Spisepinner. Blir ofte brukt av sinte kinesere som krangler over nudler.

Siktevåpen[rediger]

Siktevåpen ble funnet opp av nazistene i 1845 og er i dag den mest populære varianten. Greia med siktevåpen er at du kan gi ekskona di en enveisbilett til et varmere sted på avstand, så du slipper å høre henne klage om hvordan du alltid glemte å sette leverposteien inn i kjøleskapet først. Kjente siktevåpen:

 • Pistol. En av velgjøreren Alfred Nobels mange oppfinnelser. Smeller som faen.
 • Gevær. Et mer jaktvennlig siktevåpen som er lettere å stikke inn i ræva enn pistolen.
 • Pil/spyd. Til forskjell fra pistolen og geværet må spydet fyres av for egen maskin. Dette går ut på at man tar sats og kaster spydet så langt man klarer. Man treffer ikke blinken, men man blir iallefall kvitt spydet.
 • Pil og bue. Et bøyd spyd, mer beregnet for skjeløyde.
 • Boomerang. En buet pinne som ofte kommer tilbake når du kaster den og treffer deg i bakhodet når du minst venter det.

Masseødeleggelsesvåpen[rediger]

Vannmelonen, et kjent masseødeleggelsesvåpen. Her demonstrerer Hitler dens uhelbredelige kraft ved å miste den på underlivet. Det var slik han endte opp med tre testikler!

Jepp, disse våpnet egner seg ikke for å knerte svigermorra di, heller alle på slektstreffet pluss resten av fylket. Som navner antyder er dette den kraftigste varianten, men er allikevel sjeldent brukt i krig. Masseødeleggelsesvåpen brukes oftest i demonstrasjoner av hvor mektig avfyrerne er, og det fungerer som pokker. Kjente masseødeleggelsesvåpen:

 • Bombe. Siden bomber har blitt en så viktig kulturarv, lar staten barna bomben tidlig å kjenne via actionprogrammer som Tom og Jerry. Den tradisjonelle bomben er rund og svart med lunte på toppen. Lunten er imidlertid faktisk en avledning, for bomber sprenger når de vil. Disse barnepogrammene manipulerer de framtidlige fiendene til å tro at bomber kun soter fjeset og setter håret til værs, men sannheten er en helt annen. Når en bombe smeller i en radius av 10 meter fra en høyst levende person rives hodet hans opp med roten og ender opp i en blodpøl. Det er jo selvfølgelig ikke meningen, og forskere jobber på spreng med å lage en bombe som ikke etterlater seg slikt blod og gørr.
 • Gass. Ved hjelp av hardmaga kuer har gassvåpen-industrien blomstret de siste årene. Disse usynlige kreftfremkallende oksygendrepende gassene har avsluttet over tolv kriger de siste årene.
 • Sauer. Disse storspiserne har lenge vært en stor skrekk for flere økonomisk blomstrende land. På 60-tallet drømte fem av syv norske menige om disse fryktingytende frådkjeftene hver natt under utenlandsk tjeneste. Den var mye land som Jugoslavia og Sovietunionen som tok i bruk topptrente kamikaze-sauer under de historiske slagene i deres storhetstid.
 • Lærere. Lærere er nok det våpenet som er best vis du vil ta livet av motstanderen din på den mest ondskapsfulle og slemme måten. Lærere er kjent for å suge ut kraften av sine ofre og er kent som våpenet som til slutt tok knekken på hitler.

Slekta[rediger]

Denne varianten er mest beregnet for private oppgjør. Siden de fleste levende menn lider av moderat avsky for slekta (helst ektemakens), har kvinner ofte tatt i bruk dette midlet. Så hvis du trodde kvinner ikke begår like mange mord som menn, tar du klart feil. Kjente slektsvåpen:

 • Slektstreff. Dette våpnet virker kun om målet er hetrofilt. Et vellykket slektstreff bør ha følgende:
  • En stor bøling innleide nerder som snakker om alt det ikke er interessant å høre på.
  • Dårlig mat med drikke deretter. Hvis du ikke har hatt anledning til å skaffe bedærvet/smakløs kost, sørg for at slektstreffet blir ute på en regnfull dag, så maten blir utvannet.
  • Barnslige leker som dart og stolleken.
 • Svigermor. Det ultimate tortur og utpressingsvåpnet i spisse ekteskap. Nevner du tilfeldigvis i en samtale at du vurderer å be morra di på besøk i helgen, støvsuger han garantert andre etasje uten oppfordring.
 • Far til sønn-samtaler. Dette torturredskapet blir mye brukt av fedre med mye fritid. Det sies at en skikket mann gir ikke uttrykk for at han kjeder seg, han torturerer sønnen. En far til sønn-samtale bør inneholde minst en leksjon i sunneverdier, samt bier og blomster, fortelling fra "da jeg var ung" og hvor late ungdommen er i dag. Det siste kan også etterlates til besteforeldre, som er eksperter på nevnte punkt.

Våpensalg[rediger]

Skal du ha det en gunner i dag logger de fleste seg på Finn.no. På grunn av dette har svartebørsen foretatt drastiske tiltak for å vinne tilbake kunder. Mange proffesjonelle krimutøvere kritiserer disse endringene:


«Hvorfor skulle jeg være keen på en gassballong for bare 2 kr,- ekstra når jeg kjøper ammunisjon, lizzom?»

- oppgitt ungdomskriminell


«Hvorfor i Piip! har dere utvanna dopet jeg bestilte??»

- Nok en oppgitt ungdomskriminell


«Det er vår nye kundeforsikring! Dopet er akkurat mildt nok til at du er i stand til å kjøpe igjen senere i fremtiden :)»

- Kundebehandler

Definisjon[rediger]

Eksempel på våpenbruk i utabile kjærlighetsforhold.

Hva er egentlig et våpen? Jo, kort fortalt:

En stor eller liten frukt som kan puttes i lommen.

Ja, de uskyldige gamle dager! Som de fleste vet gir pipa en helt annen lyd den dag i dag, men la oss ikke mukke over hva som er tapt.

I England[rediger]

Den engelske definisjonen på våpen:
Weapon is anything that can be used for amusement.. Weapons are generally used to expedite otherwise intractable arguments. Weapons have been hailed as the most efficient time savers available to all mankind.

In the year 2005 alone, it is estimated that use of weapons saved over $600 billion dollars in productivity by eliminating unnecessary debate, inarticulate ideas, purposeless banter, political waste and needless religious dialogue. Countless people (primarily rednecks) use weapons as a cure for boredom.

Also, the weapon producing industry generates nearly $500 quadrillion dollars a year.

So, in 2005, the world saved and made a combined $1.1 trillion dollars thanks to weapons.

Weapons Save an estimated 175 Million lives a year.

I لا نقبل التبرع-land[rediger]

Bilde av NFV's[2] styre på 50-årsjubilieet i 1895.

Den بل التبرع'ske definisjonen på våpen:

Ideologisk og religiøs og politisk så snart som mulig. Utforsk den gamle mannen og i et øyeblikk håper han å være dypt m å ha en bedre måte å Alchlot og slo på nakken for diskusjon og dialog. Alle typer våpen brukt redusere denne dagen knyttet oppskriften delte en singel, som er at alt for kjedelig og mangler sans for humor, Gud du tror du ikke at stikke en dolk eller stikke sverdet er smakløst og luktfritt, Shaw Manath at skuddene ble avfyrt fra en pistol eller rifle og en avstand for å fange menneskelig lidelse broren din, hvis du har rett og fotfolk virkelige deg Murawab påstand og Hoowob på hjernen hans eller du Bmmermrth verdighet på Alaptaa. Dessverre var han onde genier painAYen ikke har ånd av moro og kreativ tanke, dessuten Vadtna hva våre myndigheter bruker millioner av dollar av Saudi armer.

Jeg har hørt at arbeidet Arabia våpenhandel med Frankrike i tre milliarder dollar Tayyip hvorfor? Gulf-statene har et arsenal av våpen og hvert våpen galleri sluttet delta arabiske kondensator kan ikke Vchkrh Ashan militærparader Tayyip donere utelatt for Mujahideen og Akhaddoa belønning. Og til Acre støttes på avtrekkeren og Jitka redd. Og til Acre i lang tid og overlot sitt våpen og fortalte ham Dguenh og Gud vet at den eneste våpen holdt av så langt er våpenet ass (ass), finnes de arabiske armene i konservering og bevaring i den amerikanske militærbasen diameter. Vi Allamusush vi vil gi deg et sett med våpen som vil beseire sionismen, Israel og George Bush og paven, og disse designene og ingeniørmodeller donere dem og freebee for alle arabiske ledere, i håp om å bruke den i den israelsk-palestinske konflikten bare vi og denne plattformen kunn mangel på ansvar for bruken av disse våpnene av arabiske herskere å rive husene over hodene på beboerne eller for å beleire byer for å levere første genererte motstandere eller gjennomføring av folk nær veggene i sine hjem

I Finland[rediger]

Den finske definsjonen på våpen:
Aseella on monta käyttökohdetta. Sillä voi murhata ihmisiä, räjäyttää planeettoja ja näyttää, että on puolustuskyvyllinen. Ase yleensä vahingoittaa ympäristöä, ja sen takia niitä ei suositella lapsille, terroristeille, psykopaateille yms. Jos voimatasosi on yli 9000, et tarvitse asetta.

Bøyninger[rediger]

Dette avsnittet er viet til grammatikken, etter bestikkelser innspill fra Norsk Språkråd. Ordet "Våpen" er logisk nok et verb, altså et ord sammensatt av to.

Våpen i entall[rediger]

En våpen - det våppenet

Legg ekstra merke til den ekstra p'en når ordet er i bestemt form. Dette skyldes den uskrevne regel om at ting som kan puttes i kjeften får en ekstra p i bestemt form entall.

Våpen i flertall[rediger]

Mange våpner - De våpene

Matematisk bevis på våpen ikke er i artsfamilie med kuer[rediger]

Blant uavdukede spørsmål som i det siste har poppet opp i det siste, har vi på Ikkepedia utarbeidet en uslåelig teori på det hittil ubesvarte spørsmål: Er kuer i artsfamilie med våpen? Her er beviset på at svaret er nei:
Kuens avstandskarat er proposjonalt med FeS 8-1 på tredje ligning. Hvis den vidérsammensetningen multipliseres med 17,4 trv5 er 4opEr-magnesium 5 i tre brøker, som igjen kommer av Su6 6+6 i annen. Presym: 3agnet; 4; oib3 [math]\displaystyle{ ferr2 -66 }[/math] 6t,.


Obs: I tilfelle du mener det finnes et hull i teorien og ringer inn på vår døgnåpne linje[3] vil du dessverre bare bli svart av en hes latter.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.


Referanser og slikt[rediger]

 1. Statistisk sentalbyrå. Våpen ble trolig funnet opp i år 0 da Jesus ble født fordi folk ville ha fred på den tiden.
 2. Nonner For Våpenbruk
 3. ring 55 31 19 19. 25 kr,- per minutt.

Se også[rediger]