Tvedestrand kommune

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra Tvedestrand)
Hopp til: navigasjon, søk

Det var populært og slå seg sammen på 70 og 80 tallet og da :

Slo seg sammen bestemte de og ta det beste fra alle kommunene og lage en super-Kommune.Resultatet ble Tvedestrand.

Bosetning.[rediger]

Dumt og si det men det ble dessverre en del tvangsflytningen fra den nye kommunen Tvedestrand for her skulle bare den norske eliten få bo. Å det har vært en vis økning etter den tid og nå peker pillen heldigvis bare oppover.Å kommunen kan stolt vise til skjema og grafer som viser at de streng innflytning kravene blir hold.

  • Kommunen er den eneste i landet som er fri for politikere for det er rett og slett ingen som er smart nok.Men smiske kan de og de overøser Tvedestrand med skoler og nytt sykehus for å smiske seg inn.Men det er ikke smart nok.

Per 1. januar 2014 har alle de 6000 innbyggere i Tvedestrand egen miljøvennlig bolig uten strømnett klarer de seg på ren solenergi og boss finnes ikke.Alt blir resirkuler på egne tomter og bare varer som egner seg for resirkulering blir innført. Veier er bare for gående og spesielt interesserte. Her alle har sitt egen miljøvennlige fly. Eller de tar magnet-toget som går på skinner høyt over tretoppene.

Nyttig opplysning.[rediger]

  • Ungdommen har i de harde tenårene.Har blitt tatt for forsøpling med ulovlige innsmuglete vare.Dette blir slått hardt ned på.Og etter en tur innerst i Oksefjorden hvor de har blitt puttet oppi en trang gryte og må høre på en Sør russisk bjørnefisk ( Som så klart er den beste fisken. ) fortelle hva den skal gjøre med dem. Har rampestrekene for gitt seg og de er blitt vanlige Stemmekveg igjen.

«Så ikke prøv dere på noe Brnjyb

- Som Ordfører til evig tid Ole-Blåbær liker å si.

Næringsliv.[rediger]

Tvedestrand ble ladested i og var utskipningssted for Næs Jernværk. Tremassefabrikkene på Fostvedt med de 1836 arbeidsplassene er fremdeles i drift og går med overskudd men er totalrenovert og fullstendig miljøvennlig.

  • Faktisk så miljøvennlig at det er dyra selv som Bustefhes og Reddhare som leverer skogen til fabrikken når de føler at de har utnytte den nok og er interessert i en større Tulipan eng.

Ellers er det småbedrifter og alle selger ting hjemmesifra til alle verdens 4 hjørner . Å når de ikke selger kjøper de. Nav eksisterer ikke og vil heller ikke bli akseptert på Tvedestrand.

«Vi har våre egne metoder.»

- Som Ordfører til evig tid Ole-Blåbær liker å si.

  • Som egentlig er en Gud ,men likte seg så god her at han ble værende.

Det er litt turister her til vår egen fornøyelse og underholdning mens vi tjener noen slanter.Vi morer oss over turistenes lave intelligens og forbløffelse over de tingene vi på Tvedestrand tar for gitt.

Historikk og kultur.[rediger]

Siden deg ikke er så alt for lenge siden Tvedestrand ble opprettet er det lite ny historie og kultur mener vi er bortkastet tid og sløsing med resurser.Men det var da en historie før Tvedestrand ble opprettet og den er interessant nok den , men siden vi ikke kan intelligens kontrollerer den helt sikkert lar vi vær og bry oss med den.

«Her på Tvedestrand ser vi framover.»

- Som Ordfører til evig tid Ole-Blåbær liker å si.

Skoler.[rediger]

Finnes ikke på Tvedestrand da det ikke er lengre bruk for det .All undervisning foregår hjemmesifra og pensum blir grundig gjennomgått av alle foreldre.Da de vet at resultatet ved og ha en unge som er for sen i tankegangen betyr tvangsflytting og innrullering på en skole i Stamsund.Eller det som være er.Det eneste som er behold fra gammalt av er Risøy Folkehøyskole hvor dans og sang kan høres igjennom vintermørke så vel som sommernatten.

«Her på Tvedestrand vet vi verdien av en velfungerende hjerne.»

- Som Ordfører til evig tid Ole-Blåbær liker å si.


Det kjære og langstrakte landet vårt har mange kommuner du aldri har hørt om.
Det er fortsatt altfor mange til å få plass i tabellen, så du får greie deg med dem som ligger i Aust-Agder.

Kommuner i Aust-Agder fylke

Arendal · Birkenes · Bygland · Bykle · Evje og Hornnes · Froland · Gjerstad · Grimstad · Iveland · Lillesand · Risør · Tvedestrand · Valle · Vegårshei · Åmli
Dagens fylker:
Akershus · Aust-Agder · Buskerud · Finnmark · Hedmark · Hordaland · Møre og Romsdal · Nordland · Oppland · Oslo · Rogaland · Sogn og Fjordane · Telemark · Troms · Trøndelag · Vest-Agder · Vestfold · Østfold

Territorier:
Gokk · Kontinentalsokkelen · Jan Mayen · Svalbard

Tidligere fylker:
Bergen · Nord-Trøndelag · Sør-Trøndelag