Tunnel- og Brupartiet

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

TBP

TBP logo.png

Grunnlagt i øymentalitet
Hovedkvarter Falkhytten (Aukra)
Ansatte
Medlemmer Fole monge
Ideologi ponticisme
Tilknytta Vestlandet
Nettsted vegvesen.no

« :-( »

- Jens Stoltenberg om TBP

« :-P »

- Siv Jensen om TBP


Tunnel- og Brupartiet (TBP) er et uoffisielt politisk parti som ønsker minst en bru eller tunnel per eiendom. Partiet beskriver seg selv som liberalsk, demokratisk og rett norsk, og blir derfor forbudt i den rødgrønne norske politikken. Rykter sier at Brønnøysundsregisteret krevde at TBP skulle ha minst 1 millioner underskrifter for å bli registrert som parti.

TBP består stort sett av lubne dansk-norske menn i 50-åra som sjeldent besøker Vestlandet, til tross for at politikken retter seg stort sett mot vest. De er som regel veldig glad i sjokolade, og blir ofte observert på den lokale Pizzabakeren. TBP blir som regel sjokkerte når de ser hvor "ulykkelige" vestlendingene er over å tape 15 minutter hver dag på at det ikke er bygd tunnel/bru på veien til jobb. Men faktum er at vestlendingene foretrekker å ta ferge, fordi fergene selger svelene de ikke klarer seg uten. Dette gjør at TBP bare får omkring 0,3 % oppslutning på i vest, mens de får rundt 2 % oppslutning på Østlandet, siden østlendinger selvfølgelig er snille og empatiske mennesker som bryr seg om andre folk.Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.