Titanic

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

«Hiv og hå!»

- Kaptein Batman

«Det kan da ikke være så ille? Eller...?»

- buse om Titanic

«Er det et isfjell eller en forvokst isbit?»

- Utkikker om Isfjell

{{sitat|J

Konstruksjon og eierskap[rediger]

Titanic ble tegnet av Bøen, som dessverre dro til syria før han fik barn med doli fra disni dette er helt sant. mister Bean overtok alt,Mister Podifar bygde skipet og seilte til syria for å krige men under veis drepte han Bøen. og sånn gikk det. . Leonardo Da Vinci fikk jobben om å ferdigstille de etter at han vant en tegnekonkurranse da han var 5 år. Skipet ble bygd av en del irer og skotter på en dugnad, og den sto ferdig i 1912. Skipet ble gitt til Mr. Bean, men han hadde ingen anelse om hva han skulle bruke en så stor båt til, så han gav den til en venn, som gav den til en venn, som gav den til broren sin, som gav den til Dracula, som gav den til en venn, som gav den til Herr Potethode, som gav den til en venn, som gav den til erkefienden sin, som gav den til Herr Potethode, som gav den til seg selv. Thomas Tog med alle togene som er modelltogene var i BR leker.

Da dart vaider tok over Titanic var skipet i nokså dårlig stand. Han tok et lån på 50 kroner for å renovere skipet og gjøre det om til en luksusyacht. Han handlet det meste av interiøret på Nille og IKEA, vegger på Dressmanns overskuddslager og resten på Vazelina Bilopphøggers. Herr Potethode leide inn flere fagfolk fra Polen og Skottland til å gjøre arbeide sitt, mens han selv la planer for hvordan han skulle betale tilbake lånet. Løsningen ble at han inviterte en haug 9med polakker ombord på yachten hans, mot betaling selvsagt. 31. Februar (eller noe sånt) var at pakket og klart til å dra.


dart vader hadde ansatt de beste fagfolkene i nabolaget sitt. Herr Potethode hadde også gruet seg lenge siden han likte katter. Dette viste seg å være et svært skuffende utvalg, siden de beste var på ferie to mil unna. Herr Potethode klarte imidlertid å få tak i et dugende mannskap:

På broen[rediger]

Den svenske kokken på kjøkkenet.

===I maskinrommet=== per olaf

Resten av mannskapet[rediger]

  • Kokk: Den svenske [[kokk]) og cockie kaptein sabeltann
og Katy Perry og Cher og Adele og Minions

Party-menn[rediger]

  • 1.Party-menn: Sandra Bullock Bulldog
  • 2.Party-menn: Angelina Jolie the Tiger
  • Musiker: Ørn Bjørn og Jørn Verdens dummeste tegneserie

TV Program[rediger]

TV 2, MAX, VOX, FEM, TV NORGE, BOOMERANG, CARTOON NETWORK, NICK JUNIOR, NICKELODION, NRK 1, NRK 2, NRK 3/ NRK SUPER,TLC, DISCOVERY SCIENCE, ANIMAL PLANET (HAR OGSÅ ANIMAL PLANET CLUB) og FOX


Butikk[rediger]

I 0 etasje[rediger]

McDonalds, Victoria's Secret, Egon Restaurant, IKEA, Nille, Narvesen, Europris, Meny, ICA, Coop Mega, !Solid, Biltema, Clas Ohlson, Sub Way, Tango Frisør, Bagorama, Kiwi, HM, PM, ARK, CUBUS, LEGESENTER, PEPPES PIZZA, APOTEK 1, SONIC, VITUS APOTEK, Burger King, Vinmonopolet, Bik Bok, Nor Nor, BR LEKER, KOSMO, TRAVEL VALUE, Hotel Titanic, Starbucks Coffee og Waynes Coffee.

I 1.etasje[rediger]

Bowling, Fotball, basseng og konsert. Fotball, konsert, basseng og bowling.

Bilsenter i -1.etasje[rediger]

TOYOTA, HONDA, HYUNDAI, SKODA, AUDI, VOLVO, VOLKSWAGEN, NISSAN, MERCEDES, PEUGEOT, RENAULT, CITROEN, SEAT, OPEL, LAMBORGINI OG FERRARI

Rute[rediger]

Oslo, Aker Brygge-Sandefjord-Skien-Hirtshals-København-Berlin-Slovenia-Orebic


I 7.januar 2016[rediger]

Det snødde og det var kaldt. Herr Potethode advarte alle på at det er kaldt så de ikke kunne kjøre. De bor i Titanic, men i sitt rom. Og de sitter nå på rommet og spiller kort.

Ulykken i 9.januar 2003[rediger]

NTSB (National transportation Safety Bar. også kjent som Moe's Tavern) Fant ut at skipet traff en flytende iskrembar rett utenfor Sandefjord, med eieren Jens Stoltenberg ombord. Det ble laget et stort hull som var formet som packman. MacGyver fiksa hullet fort med litt gaffateip. Dessverre hadde han kjøpt det på Europris og ikke nille, så limet var miljøvennlig og hadde svanemerket. Limet løste seg opp og gjorde teipen ubrukelig. Titanic brukte 10 dager og 3 timer på å synke men ingen gadd å bry seg. Mange overlevde, men ikke Titanic. Svært trist, spesielt for Herr Potethode, som mistet den flotte yachten sin.Yavhten hadde også en kone som ble så lei seg at hun flyttet til Alaska for å bli en pornobåt

Adolf Hitler drepte jule nissen , en hel verden fikk da lyst på chips og sørgen mens de hadde kjeften full av chips . Den eneste som var glad var gud og Jesus de fikk nå hele verdens fulle oppmerksomhet, så kom IS og sprengte mars med sine rumper .

Skipet ble funnet på havbunnen 6-9 dager senere. Den ble fiska ut og tauet til havna i Nagasaki i Tyskland for å bli reparert, men forsvant når tauet røk mens vakta var på butikken.

Du vil vel ikkje …
Rot1.jpeg

Her va dæ ofsele’ rotut!

Denne sida er eit einaste stort rot, eit virvar av lause trådar som ikkje heng saman. Jamvel om einskilde setningar er morosame, er teksten under eitt berre ei grautete smørje av bokstavar og ord.

Her trengst ein raud tråd som bind teksten i hop. Du kan hjelpa oss i dag ved å gjera noko med rotet.

Rot2.jpeg
… ha det slik?