The Legend of Zelda

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

The Legend of Zelda er en serie videospill fra Nintendo (ofte forkortet Zelda). Gjennomgangsfigurene i serien er helten $elda, Prinsesse Link og Kanon (I menneskeform kalles han Kanon...dwarf eller Grenandodork).

Kanondwarf/Grenandodork
Zelda når han ikke er på et eventyr

Spill[rediger]

Zelda i strippe klær

Spillenes handling foregår som oftest i en fantasiverden kalt Hyrule. Gameplayet inneholder en blanding av action, eventyr, rollespill, heltespill, gåteløsing og dating simulator. Spillserien er kjent for dets skjønnhet og storslåtthet, kreativt gameplay, flott originalmusikk (temamusikk). Spillene i serien er også noen av de mest solgte TV-spillene i verden noensinne.

Alle spillene består av mange oppdrag man må gjøre for å komme videre i spillet. Man går igjennom templer og slår ned de slemme bossene. I tillegg til hovedoppdragene som går ut på å redde landet fra total destruksjon eller diktatur, er det også mindre oppdrag som $elda kan påta seg. Disse sideoppdragene belønner ofte spilleren med ting som gjør hovedoppdraget enklere å fullføre (som f.eks. økt helse, nye våpen etc.), og er nødvendige om man vil fullføre spillene.

I 2005 passerte Nintendo nok en milepæl med 100 000 000 solgte Zelda-spill!! (Pluss minus 50 Mill, mest minus, egentlig bare minus)

Legend of Zelda[rediger]

De tre helige Duritos

For NES (Nintendo Entertainment System),Gamecube, PII, 3DS, 2DS, 3DS XL, 2DS XL, New 3DS, NEW 3DS XL og PIIU

Det første spillet i serien kom ut i 1986, Nintendo hadde da fanget en del japanske hjemløse "spill-utviklere" som kodet spillet, i japan kaller de det ゼルダの伝説 (Tshiuoing lui Zhangeuilla), og forkortet til ゼル伝 (Zelda). I de resterende 96% av verden, heter det Legend of Zelda. Prinsesse Link av Hyrule har delt Duritoen i åtte deler for å gjemme den fra den onde Kanon. Spilleren er i rollen som Pink, og må samle disse åtte bitene, som alle befinner seg i hvert sitt tempel, og deretter utfordre Kanon og redde Prinsesse Link.

Adventure of Pink[rediger]

For NES (Nintendo Entertainment System),Gamecube, PII, 3DS, 2DS, 3DS XL, 2DS XL, New 3DS, NEW 3DS XL og PIIU

Oppfølgeren fulgte året etter under navnet Zelda II: The Adventure of Pink. Dette spillet er ofte regnet som Zelda-seriens sorte vossafår, i og med at det la seg tettere opp mot rollespill enn eventyrspill. I dette spillet må Pink vekke Link fra en evig søvn, samt unngå at Kanons kompiser klarer å vekke Kanon til live.

A Pink from the Pastaroni[rediger]

For SNES (Super-duper Nintendo Entertainment System),Gamecube, PII, 3DS, 2DS, 3DS XL, 2DS XL, New 3DS, NEW 3DS XL og PIIU

I spillet må Pink, helten i The Legend of Zelda-serien, reise mellom to stappfyllte verdener for å redde Prinsesse Link. Handlingen fokuserer på Pink og hans reise gjennom Hyrule, målet er å bekjempe Kanon og redde avkommene etter de syv vise menn.

Faces of Evil[rediger]

For CD-I (Cooleste Digitale-Invikling) Spillet er et simpelt interaktivt spill hvor mesteparten består av dårlig animerte filmklipp. Pink kjeder seg og lurer på hva Kanon gjør (sannsyneligvis står han bare der og tullenynner), fakiren Godnamm Skvadel-la forteller kongen at Kanon og vennene hans er sett i øya Kåradei og bare Pink kan ta Kanon ifølge papiret, underveis møter han bombemannen Morshu som selger lampeolje, tau og bomber for over 9000 rubiner, Morshu har lett for å si MMMMM mellom hvert ellevete ord. Spillet ender med at Pink må beseire Kanon ellers vil han dø, Pink kaster Marios instruksjonsbok på Kanon for at han skal havne i den brennende pytten. Etter at Pink har reddet Zelda sier Godnamm et upassende ord.

Wand of the Gamel Ånd[rediger]

For CD-I (Cooleste Digitale-Invikling) Spillet er i likhet med det forrige et interaktivt spill med dårlige filmklipp. Duke Onkled er i fare så kongen må redde han før neste munnfull, hvis han ikke er tilbake da må Zelda sende Pink. Skipet seiler neste morgen og kongen lurer på hva som er til middag. En måned senere er det Pink sin tur. Litt senere kommer Zelda til unnsetning. Etter at Impa fikk greie på at alle er blitt tatt til Tykogitårnet sier ordføreren at det er ulovlig, og bakeren sier at kakene brenner. Etter at Kanon truer Zelda i å dø fikk Zelda sugd han inn i instruksjonsboka til Mario. Etter at Zelda fikk befridd kongen og Pink lo kongen og Zelda sammen uten at Pink forsto noe.

Zelda's Adventure[rediger]

For CD-I (Colleste Digitale-Invikling) En ganske kjedelig spill med Zelda i hovedrollen.

The Ocarina is Mine![rediger]

For N64 (Nintendo 64),Gamecube, PII, 3DS, 2DS, 3DS XL, 2DS XL, New 3DS, NEW 3DS XL og PIIU

Elegitaren til Tingle

The Legend of Zelda: Ocarina is Mine! (ゼルダの伝説 時のオカリナ Zeruda no Densetsu Tokio no meinz Okarina?!) er et action-eventyrspill utviklet av Nintendo EAD og utgitt av Nintendo til Nintendo 64.

The Ocarina is Mine! foregår i kongedømmet Hyrule, hvor pessimisten Pink må stoppe den onde skurken Kanondorf fra å skaffe seg det legendariske Triforce, en magisk gjenstand sammensatt av tre triangler som gir eieren makt til å styre hele Hyrule. For å hindre Kanondorf i å gjøre dette, må Pink reise frem og tilbake gjennom tiden.

Hyrule Field er som sentrum i spillet, og de fleste områdene i Hyrule kan besøkes fra dette feltet. Noen av områdene er bebodd av Hyrules raser, enten: Hylian, Moron, Fyren fra Kingdom Hearts, Cockiri eller Gerudo.[8] Hver rase holder seg innenfor sine grenser, hvis ikke får de bank av Kanondorf. Som voksen får Pink seg en hest, Epona. Han må også besøke 4 forsjelige steder, Cockiri Fortress, Wet Mountain, Zora's Domain og Lewd Volley.

Majora's Mosque[rediger]

Mattelærern Majora

For N64 (Noobey-doobey 64), Gamecube, PII, 3DS, 2DS, 3DS XL, 2DS XL, New 3DS, NEW 3DS XL og PIIU

The Legend of Zelda: Majoras Mosque (ゼルダの伝説 ムジュラの仮面 Zeruda no Densetsu: Mujura no Mochong) er enda et action-eventyrspill utviklet og utgitt av Nintendo til Nintendo 64. Handlingen i Majoras Mosque begynner i en ukjent skog, muligens Lost Woods fra the Ocarina is Mine. Pink rir på sin hest Epona for å lete etter noen som han kasta fra seg i Ocarina of Time (muligens Navi). Pink blir utsatt for et bakholdsangrep av Skull Kid som har på seg en rar maske med pigger og blomster på ( Maska til majoren) . Skull Kid har et følge som består av to feer ved navn «Pompel» og «Pilt». Pink blir frastjålet ocarinaen sin, og Epona blir tatt fra ham. I et forsøk på å gjenvinne hesten sin, havner Link ved en hule der han plutselig blir forvandlet til en «Deku Scrub». Pompel blir separert fra sin bror og Skull Kid, og blir nødt til å slå seg sammen med Pink og hjelper ham med å få tilbake sin menneskelige skikkelse.

Etter noen små leker og sånt møter Pink, «Maskeselgeren», som forteller om da han ble ranet av Skull Kid og han tok fra han den farligste masken han hadde; Majora's Mosque, men det værste er at det var en dyr maske, og at han kommer til å få månen til og kræsj-lande ned i Hyrule hvis han ikke får den tilbake innen tre (3, Three, III) dager. Deretter havner Pink i en by kalt Clock owns, der han finner ut at en han ikke kødda, han mannen med maska. Med en gang Pink finner ut hvordan han kan transformere seg tilbake til et menneske, begynner det ordentlige eventyret. Han må også besøke fire deler av verden, Video Game Scrub Palace, Donghead, Zora's Wape og Lick Panna Crayon.

Wind Waker[rediger]

For Gamecube (Gaypuke) og PIIU

Når det første Zelda spillet for Gamecube (Windwaker) ble lansert var det mye oppstyr over at ikke Prinsesse Link var med. Når spillet ble vist på E3 (etisk 3 forening) var det til og med en reporter som ble overfalt for å ha talt positivt ovenfor spillet. I Windwaker har Gud sperma slik at det er vann overalt. Pink's morder blir kidnappet av Kanon (som tydeligvis har hatt et par kvelder på MCdonalds), og Zelda må få hjelp fra Tetris og piratgjengen hennes til å redde den som drepte Pink. På slutten viser Tetris seg til å bare være Pong i forkledning.

Twilight Zone Princess[rediger]

For Gamecube,PII og PIIU

Apekongen Cunt i kokkeklær

I Twilight Zone Princess så blir verden gjort om til Twilight av apekongen Cunt(som tydeligvis er hjerneskada).Det betyr at den nye helten Klinkekule skal prøve og stoppe Cunt. I slutten viser det seg at Kanondwarf(som tydeligvis har tatt noen steroider) var bak denne veldig rare planen. Klinkekule blir også om til en gris og må få hjelp av Midna(forkortelse for Mester Narkoman). Det viser seg også at Mester Narkoman er apedronningen. Klinkekule må også dra til Organ Village, Cockariko Village, Wet Mountain, Wape Hylia, Zora's Domain, Lewd Dessert, Dongpeak og Twilight Zone.

Skyweed Sword[rediger]

Captein Ghraham Krok

For PII og PIIU

Skyweed Sword er the første spillet i "Zelda Timelinen". I dette spille så spiller du som Peter Pan. I spillet skal Peter Pan redde Princesse Link fra den onde Captein G Krok (Gen står for Ghraham). Captein Krok kidnapper Link men en stor Erection. I slutten så viser det seg at "Mesteren til Captein G Krok" er totally not Kanondwarf(Slem Rice). Peter Pan får også hjelp av stripperen Eye. Det viser seg også at Captein Ghraham Krok er dildoen til Slem Rice.

A Pink Between Worlds[rediger]

For 3DS

A Pink Between Worlds er den samme driten som A Pink from the Pastaroni, men med en ny skurk og den SUPER DUPER ULTRA KULE MALERIFORM GREIA!!!

Durito Slaves[rediger]

For 3DS

Durito Slaves er et rart spill hvor du kan spille ONLINE!, Med 2 andre tullinger som deg.

Breasts of the Wild[rediger]

Filmer[rediger]

Han er stjerne i mange filmer. Han er blant annet kjent fra gruppen SMOSH. Han er også den mest kjente og berømte pornostjernen på hele poteten. Han er også med i filmene Peter Pan, Green Arrow, Lille Rødhette og Robin Hood.

Du vil også like[rediger]