Telenors oppgjør med Trond Birgersen

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Boker.jpg Ikkeratur 
Denne artikkelen er en del av Ikkepedias Ikkiotek. Besøk Ikkioteket her. Men husk å være stille!


Regning.JPG

I begynnelsen var alt rosenrødt[rediger]

06/05/09[rediger]

"Hei, Trond Birgersen, vi fra Telenor er glade for å ha deg som abonement og ønsker deg mange gode timer på telefonen. Vi må allikevel informere deg om at din siste telefonregning er ennå ikke betalt. Vi regner med at forsinkelsen ikke vil bli stort lenger og håper vi slipper å sende en første advarsel. Ny frist er 12/05/09. Takk på forhånd."

Men skjebnen ville det annerledes[rediger]

13/05/09[rediger]

"Telefonregning, første advarsel. Dette er en formell advarsel om at telefonregningen din ennå ikke har blitt betalt. Om du ikke får betalt regningen innen nær fremtid, må vi kontakte deg på nytt. Vi håper du kan ta deg tid til å svare snarest."

17/05/09[rediger]

"Telefonregning, andre advarsel. Dette er en streng men formell advarsel om at telefonregningen din ennå ikke har blitt betalt. Om du ikke får betalt regningen innen nær fremtid, må vi kontakte deg på nytt. Vi håper du kan ta deg tid til å svare snarest. Vi minner på at det er meget alvorling om du ikke responderer umiddelbart."

25/05/09[rediger]

"Telfonregning, tredje advarsel. Dette er en streng og ikke fullt så formell advarsel om at telefonregningen din ennå ikke har blitt betalt. Om du ikke får betalt regningen innen nær fremtid, Blir vi veldig sinte, og kommer til å rive oss i håret. Vet du hvor mye du koster oss nå? Vi håper du kan ta deg tid til å svare snarest. Vi minner på at det er best for deg om du responderer umiddelbart."

En storm nærmer seg, jeg kjenner det på gikta[rediger]

31/05/09[rediger]

"Telefonregning, fjerde advarsel. Trond Birgersen, makan til drittsekk. Her gir vi deg landsomfattende dekning og knallgod forbindelse, og så gidder ikke du å betale, en gang! Vi advarer deg om at vi er forberedt på å bruke makt! Om du ikke betaler innen 05/06/09 vil vi bli så forbanna at neste advarsel ikke en gang vil bli skjekket for skrivefeil!"

06/06/09[rediger]

"Faen vha dirve du me? gi oss pegner NÅÅÅ ellserr vi bli SÅ sure du komer til og bli sjikli såry nor VI er ferdi med deig din SATAN!!!11"

13/06/09[rediger]

"Vi beklager utskeielsene i forrige advarsel. Uansett, nå er det alvor!"

14/06/09[rediger]

"Trond Birgersen, vi minner på at ut av våre 46 000 ansatte er 29 311 utdannede ninjaer. De kan drepe deg atten ganger før du treffer bakken, og er villige til å drepe deg minst sju ganger om du ikke betaler regninga vår. Vi minner også på at det er meget alvorling om du ikke responderer umiddelbart."

Nå er det igang, karer! Hold dere fast![rediger]

17/06/09[rediger]

"Ok, vi bare kødda med ninjaene, men nestleder Kåre har grønt belte i karate, så det så! Om vi ikke har ansatt ninjaer selv er vi fullt villige til å leie oss en god gammeldags leiemorder om du ikke responderer umiddelbart. Nå skjelver du sikkert i buksene, tenker vi!"

Ja, nå tenker vi at du skjelver!

19/06/09[rediger]

"Trond Birgersen, vet du at det er grunnlovsbestemt ulovelig å ikke betale telefonregningen? Vi beklager at leiemorderen ble deportert tilbake til Kirgistan, men han hadde problemer med oppholdstillatelsen. Vi er fortsatt fullt utrystet med 140 kilos bøller som kan hente deg, om du ikke sammarbeider fra nå av. Så det så!"

21/06/09[rediger]

"Hvordan våger du å flytte nå som vi hadde sporet opp adressen din og greier?! Kent Børre og Medister-Pål (bøllene våre) rotet rundt i timesvis utenfor huste ditt."

Dere, jeg tror Telenor begynner å bli irritert her[rediger]

06/07/09[rediger]

"NOK ER NOK! VI HAR MÅTTET TÅLE DIN HELVETES ARROGANSE I HELVETES TO MÅNEDER! DET ER PÅ TIDE Å GÅ DRASTISK TIL VERKS! TROND BIRGERSEN, SØNN AV PEDER OG GUNDA BIRGERSEN, FRA NÅ AV HAR VI I TELENOR ERKLÆRT DEG LOVLØS! MOHOHAHAHAHAHAAH!"

Birgerwanted.jpg