Tarmskylling

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk


«Det var digg å få spylt rassen»

- Tilfeldig sigøyner på gata

«hemoroidene ble som myk pudding etter min første tarmskylling»

- Lasse fra "Lasse og Geir"

«Jeg anbefaler alle å ta tarmskylling, anus føles ut som en liten iglo i ettertid»

- Salmiakkdrikkende Eskimo

Tarmskylling er et gammelt rituale som sultne slaver rundt Bengalbukta bedrev for 809 år sider, må ikke forveksles med tarmkylling som er et asiatisk rituale som går ut på å ofre dyr til buddha via anus. Tarmskylling ritualet oppsto da fire småbarn spiste for mye ananas og ble alvorlig syke. Ingen leger kunne forstå hva som var galt, de gjorde alle mulige slags tester. Alt fra røntgen til urinprøver. Helt til slutt ga alle legene opp og begikk selvmord, bortsett fra 8,5 leger. Disse legene hadde studert menneskekroppen i 2 minutter og hadde stor forståelse for kroppen. Legene hadde en hypotese om at Tuba kunne kurere barnene. Tuba ble spilt hele natten lang, og neste dag var barna friske igjen. Uheldigvis hadde tubaspillingen en bivirkning, alle barnene hadde fått en tredje rompeball, som dekte over anus. Foreldrene til barna måtte smøre den tredje rompeballen med speilegg samtidlig som de nynnet polske visesanger. I løpet av de neste 10 årene forsvant den tredje rompeballen og ble erstattet med et klissete lag fun saft. Dette laget kunne kun bli fjernet av en geysir på Island. I etterkant av denne hendelsen tok alle slaver med barna sine til Island et par ganger i året for å utføre en tarmskylling.

Popularitet[rediger]

Det tok ikke mange år før tarmskylling ble populært i den vestlige verden. Rundt 1968 snakket Yoko ono positivt om tarmskylling i et intervju i "Western Rice Magazine", og oppfordret alle til å dra til Island og at de måtte ha med seg barna sine. Flere kjente personligheter slengte seg også på bølgen og etter medlemene i Westlife reklamerte veldig for det med albumet "Tarmskylling 4 you" ble det vanlig for alle å dra til Island for å utføre tarmskylling. Nå til dags utfører 97 prosent av verdensbefolkningen tarmskylling på Island.

Negative konsekvenser[rediger]

All trafikken til Island var ikke bare positiv. I 2010 var det rett og slett for mange som spylte rompa på island og dette endte med at drittpartikler fordampet og dannet en mørk sky over hele Island. Island kunne ikke ta imot turister i etterkant av dette, så nå blir Island bare omtalt som "Det brune øye".