Tacobaguette

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Wenche og hennes verdensberømte tacobaguette

«The most revolutionary idea of the 21st century»

- George W. Bush om tacobaguette

«Wenches tacobaguette er min eneste livsglede»

- Elev fra Elvebakken videregående skole om tacobaguette

«Mmmmm. Tacobaguette.»

- Wenche om tacobaguette

Tacobaguetten har gjennom det siste århundret utviklet seg til menneskehetens livrett. Tacobaguetten har erstattet den tidligere menyen til flere av de populære fast-food-kjedene. Disse går nå under navn som McTacobaguette, Tacobaguette King, Tacobag Hut, Taco Bellguette og Kentucky Fried Tacobaguette. På Subway er det ikke lenger tillatt å bestille noe annet enn tacobaguetten. Etterspørselen etter tacobaguette har blitt så stor at det i enkelte områder innføres rasjonering på tacobaguetter. Norge importerer millioner av tacobaguetter hvert år fra den topp hemmelige tacobaguettfabrikken i Antarktis.

Wenches Tacobaguette[rediger]

«Ehhh, i kantina på Elvebakken har vi et bredt utvalg av mat og drikke. For uten mat og drikke, duger ikke helten. *smack* Vi har billige baguetter, jus på kartong, ja, og masse, masse mer. På fredager, er det tacoooo…baguette. MMMMMmmmm. Tacobaguette. Ta en tur innom da vel!»

- Wenches berømte sitat, etterfulgt av en ikke fullt så hyggelig håndbevegelse

Fra mandag til torsdag er den visstnok rikholdige og dagferske kantina på Elvebakken videregående skole helt irrelevant. På fredager derimot, står det flere kilometer lange køer utenfor kantina. Etter det nye sesongkortet til Wenches kantine ble lansert i 2017, kommer sultne tacobaguetteelskere fra hele verden for å nyte den berømte tacobaguetten. Først i køen står alltid seksbarnsfamilien fra Burundi. De bruker over halvparten av tiden sin, og absolutt alle inntektene sine på å reise frem og tilbake.