Svolvær

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Vent litt .Jeg så noe vakkert over der. Nei forresten, det var bare Svolvær.»

- Gerhard Heiberg på leit etter noe vakkert.


Svolvær.[rediger]

Spynorsk Fisken dro ditt bort.Ligger på toppen av Svolværgeita og ble grunnlagt av Aztekere som var på ferie og bestemt seg for å bli i det herrens år 1964.Det er 4567 innbyggere per Dødelig linjal. januar 2014.

Daglig livet.[rediger]

Byen har ett daglig salg av Amfetakokain til Ikkepedias Administratorer.Det kommer avhengige for å kjøp [[]] med hurtigbåt fra Bodø og Narvik. De fleste tar buss hjem igjen.Dette er en By med muligheter og det mangler ikke på Hamstermelk ,Potetsaft ,E-stoff for ikke å glemme Sukker.Å syyyyyyyyyyyyyyyyyyyk mye Psykopater.Har også et meget sterkt og vel organisert pengeinnkreving - miljø med fiskere fra Hamarøy.

  • På Svolvær lufthavn er det ett godt sammerbeid mellom de ansate og smuglerene som gjør at Svolvær får beholde sin sterke posisjon i narkotika miljøet i Norge.

Asfalt.[rediger]

Svolvær har Lofotens beste asfalt og kan glede ti tusener av bilister med jevne gode veier.I Svolvær finner du ikke en eneste fartshump.Bare rette , jevne , flate , myke veier om du skal til Kabelvåg eller ett annet sted i Nord-Norge.

Kongen i Lofoten.[rediger]

Lofoten har sin egen konge det er han som styrer Svolvær.Livet ditt og , vist du bor her. Følger du ikke hans befalinger kan du for befinne deg i skinkige situasjoner som :

  • Nesen full av lim og en tampong i munnen.
  • 2 sprøyter i armen og ingen og dele de med.
  • Kondom på penis , klar for sex men den enneste som skal ta deg er en kåt Fenrisulven fra Kabelvåg.
  • Dorske menn på full guffe og du får ikke synge med.

I mars 2014 tok Kongen inn på tiende etasje i Thon hotell i Svolvær og ingen har sett han siden.

Ellers.[rediger]

Kan du være med på opphenging av tørrfisk.Gå en tur, men det er glatt så du slår deg nok.Fiske litt men, husk at den som får den største torsken må sløye hele fangsten.