Svevende ord

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Budskapet når fram. Bildet er tatt i forbindelse med en demonstrasjon i Hammerfest våren 2006 hvor menighetens 'Einsatz-gruppe 3:16' proklamerer sine teser.

Svevende Ord Bibelsenter er en spennende og eplekjekk menighet i stadig framgang, som i dag har nesten 20000 medlemmer. Menigheten er veldig glad for å få lov til å spre det lykkelige budskap her på Vestlandet og i resten av Norge. Menigheten ønsker til enhver tid nye medlemmer velkommen.

Religiøst ståsted[rediger]

Svevende Ord er en uavhengig menighet som er motstandere av den moderne kristendommen, som blant annet formidles i den norske Statskirken og andre falske kristne menigheter. Dette er en kristendom som støtter pornografi, homofili, sosialisme, feminisme og andre umoralske perversiteter. Svevende Ord tror på HELE Bibelen, ikke bare noen utvalgte kapitler i det Nye Testamentet, som framstiller Jesus som en "snill onkel" og Gud som en snill mann med langt skjegg (f.eks.: Johs 3:16). Det Gamle Testamentet er fremdeles de viktigste bøkene, som gir klare retningslinjer om hvordan samfunnet skal styres, og det er etter vår mening unødvendig å bruke andre lovbøker enn Mosebøkene i GT. Alle andre lover er ikke av Gud, og dermed satanistiske! Svevende Ord sverger sin lojalitet og tillit til 1930-oversettelsen av Bibelen, siden alle senere versjoner er pakket inn i en mild tone som ikke er Jesus verdig. Jesus var ingen «snill onkel», han er Guds sønn, og i sammen med sin far skal han dømme alle som ikke har erklært sin uforbeholdne kjærlighet til Den Hellige Treenigheten til de evige flammene i Helvete.

Menigheten tar ikke imot de som er feminister, homofile, rockemusikere, onanister, alenemødre, fritenkenre, sosialister eller annet pakk! Negre er velkommen hvis de er flinke med trappevasken og ikke spiser for mye krydret mat. Alle andre er naturligvis hjertlig velkommen.

Svevende Ord Bibelskole[rediger]

Se egen artikkel Svevende Ord Bibelskole for utfyllende informasjon

Menigheten legger særlig vekt på opprettholde en aktiv bibelskole som Jesus selv hjelper å drive. Til høsten åpner menigheten også en ny barnehage, og vil derfor ha full intern barnehagedekning. SFO er unødvendig da alle barna er fullt aktivisert i det daglige menighetsarbeidet. Barnekoret har i lang tid høstet stor anerkjennelse for sine prestasjoner i sakrale sammenhenger.

Menigheten setter forøvrig sterk fokus på at medlemmene har kontanter, sjekkhefte eller minibankkort medbrakt og en egen fri vilje til å bruke disse remediene på menigheten!

NB Negrene på bildet er senere helbredet ved bønn, og er nå like hvite som alle oss andre.

Rettsaker[rediger]

Menigheten har vært i en rekke rettsaker hvor flere har vært svært kontroversielle og fått massiv mediaomtale.

Svevende Ord Bibelsenter har siden 1961 hatt misjonærer i arbeid i de sørlige deler av Sudan. Menigheten har gjennom alle disse årene stensilert opp tusener av traktater med overskriften Use your illlusion hvor det videre fulgte en tekst med befaling om donasjon til menigheten og en enkel bønn om at mottakeren skulle ta i mot Jesu nådegave. Da det i 1991 ble kjent at Guns N' Roses skulle gi ut ett album med tittelen Use Your Illusion gikk menigheten til søksmål mot bandet for misbruk av menighetens intellektuelle eiendom. Menigheten vant frem med sitt krav og bandet ble nektet å bruke Use Your Illusion som tittel på albumet. Bandet gikk deretter i studio og spilte inn nok ett album og solgte disse som Use Your Illusion I og II. Nye søksmål fulgte men denne gangen fikk ikke menigheten medhold i retten.

Menigheten saksøkte i 1985 Bob Geldof for å ikke ville dele ut Nye Testamenter sammen med mathjelpen som ble gitt under sultkatastrofen i Etiopia. Menigheten fremmet i søksmålet påstanden om at det er umenneskelig å gi mennesker mat for å overleve for deretter å frarøve dem muligheten til evig liv gjennom Jesu ord. Det ventes dom i saken i løpet av 2009.

Eksterne lenker[rediger]


Religioner
Kristendom | Buddhisme | Hinduisme | Jødedommen | Muslim-isme | Apple Macintosh | Svart-hvittreligionen
Sentrale figurer i religion
Gud | Jesus | Djevelen | Buddha | Allah | Muhammed | Steve Jobs | Michael Jackson