Svartedauden

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Denne artikkelen er delvis beskyttet
Du kan bare redigere den ved å logge inn eller registrere deg.
Padlock aj ashton 01.jpg
Tidligere varianter av Svartedauden har vært mulig å kontrollere og eliminere

Svartedauden kom i mutert versjon til USA 11. september 2001, og er fryktet å være det mest alvorlige sykdomstilfellet i den unge nasjonens historie. Mindre hissige varianter av sykdommen har tidligere vært registrert, men mutasjonen man så første gang i 2001 har ikke latt seg kontrollere av kjente botemidler. To piloter fikk akutte anfall av Svartedauden og styrtet med få minutters mellomrom inn i høyblokkene på Verdens Handelssenter i New York. En tredje pilot styrtet inn i forsvarsdepartementets hovedkvarter Pentagon i Washington DC, mens det siste flyet gikk i bakken med et smell i Pennsylvania. Sykdommen får både mennesker og betong til å smuldre opp i løpet av et øyeblikk.

Tidligere tilfeller

Det er registrert tre tilfeller av Svartedauden tidligere; Svartedauden al Indianer, Svartedauden al Neger og Svartedauden al Mexicaner. Det har ikke vært noen selvfølge å bekjempe disse sykdomsvariantene, men man regner dem per i dag for under kontroll. Bare Svartedauden al Mexicaner volder i blant problemer, men det meldes at smittebærere i svært stor grad dør allerede ved USA's grense i sør. Fellesbetegnelsen på folkemunne for alle variantene er rottepest, en betegnelse som allerede er tatt i bruk også i forbindelse med den nye versjonen.

Svartedauden al Indianer

Denne varianten finner man i nedtegnelser så tidlig som på slutten av 1400-tallet, første gang registrert av Portugisere. Der ble gjennomført omfattende opprydding, og i nyere tid er sykdommen så og si eliminert.

Håndlesing har vært mye brukt blant Svartedauden al Islam for å utveksle instrukser, noe som gjør overvåking av kommunikasjon vanskelig.

Svartedauden al Neger

Dette er en variant man mot bedre vitende importerte til USA i en periode av alvorlig mangel på arbeidskraft. De forente staters oppbygging av den frie nasjon var en større oppgave enn man hadde krefter til, og man innhentet infisert arbeidskraft fra Afrika. Det varte ikke lenge før et alvorlig sykdomsbilde tegnet seg, men man fikk bukt med problemet gjennom omfattende segregering. Spesielt i sørstatene slet de lenge med å få medisinen til å virke. I dag ansees sykdommen for under kontroll, og man har metoder for å forvirre sykdommen til å holde seg i sjakk ved å la den tro den har vunnet. Man har funnet ut at i denne varianten avler motstand motstand, og motsatt. Utdeling av Oscar-statuetter samt politiske verv har også vist seg å mildne sykdommen noe.Denne sykdommen kommer mest sansynelig tilbake i 2020. SYMTOMER: Svart hud, fattigdom, black heads, store lepper, svulmende rumpe, store buskete øyenbryn(øyenbrynne ser ut som snegler), og sist men ikkje minst blir man ekstra snill og god.

Svartedauden al Mexicaner

Dette var kjent som den hissigste varianten frem til angrepet 11. september 2001. Politi og grensevakter har i en årrekke hatt skuddpremie på bærere av sykdommen, og har til en viss grad lykkes i å stanse den som ønsket. En viss tilstrømning av guacamole har vært registrert, men ansees ikke som alvorlig.

Den nye varianten

Den nye mutasjonen av Svartedauden skremmer hele den vestlige verden, og med rette. Det er ingen tvil om at enhver bærer av Svartedauden al Islam har potensiale til å påføre flerfoldige tusen både lidelse og død. Dersom man ikke hurtig finner et botemiddel vil sykdommen måtte utryddes for godt gjennom avansert teppebombing. Hver dag fødes nye sykdomsbærere hvis eneste mål er å destruere jordklodens rettmessige eiere.