Super Mario Sunshine

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Super Mario Sunshine ('/,-[¤*--/¤]^^/¤*/*$[/ Suppa Mario Sanaseilg) er et plattformspill laget av Nintendo og andre analyse utviklere. Spillet skulle egentlig bli gitt ut til Nintendo 64, men fordi folk synets at Nintendo 64 er kjedelig, ble den overført til GameCube. Spillet er en modifisert versjon av Super Mario 64, hvor Mushroom Kingdom ble omgjort til en surrealistisk øy, formet som en delfin.

I spillet har skyggen til Mario blitt rampete, og eksploderte hele sjokoladeiskremfabrikken til Chuck Norris, som liksom skulle være plassert ved Mad Monster Mansion (spør Banjo og Kazooie hvis du er forvirret). Borgermesteren/Ordføreren ga Mario skylden, og ga ham oppgaven i å rydde opp i rotet.

Super Mario SunShine fikk bedre mottakelse og kritikk enn forventet, derfor lagde Nintendo ikke bare 4 eksemplarer, men over 9000.

Hvor er Luigi?[rediger]

Som alle sikkert vet er Yoshi sønnen til Luigi, Luigi hadde overlatt ansvaret til Mario (Yoshis onkel), mens han utryddet Ghoulier og spøkelser i England (Du må spille gjennom Luigi's Mansion for å vite mer).

Mario på to steder på en gang![rediger]

Hvis du har spilt Luigi's Mansion, vet du sikkert at Mario ble kidnappet av Reodor Felgen, men hvordan kan han være kidnappet i et spøkelseslott, samtidig som om han er i en øy formet som en delfin? Enten har Mario blitt klonet av MacGyver, eller så har Reodor kidnappet Skyggen til Mario, forkledd som Mario, sistnevnte er mer sannsynlig, siden Nintendo henger etter både Xbox, PlayStation 3, Vaskemaskin, Vaffeljern og Kjøleskap.