Streken

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Streken (Opprinnelig La Linea, aka Linus på Linja) er en Italiensk tegneserie laget av Osvaldo Cavandoli(Oscar Thorvald Corvette Dårlig var hans opprinnelige navn, men siden han ble mobbet som barn, kalte han seg Osvaldo). Streken har et uforståelig språk, det vil si at ingen forstår det, utenom Osvaldo, så klart. Streken er egentlig broren til McGyver, men når McGyver fant ut av at Streken var en tegneserie, så sa han fra seg broderskapet.

Her er Streken ute å går tur, sannsyneligvis etter en tur på stranden med Pamela ellernoe sånt.

Streken har hatt en liten affære med Johnny Depp og Petter Stordalen, men ingen av de gikk særlig bra, siden Streken bare er en liten tegneseriefigur fra Italia, og at man aldri vet hva som skjer, siden vegen plutselig blir borte og slikt.

Streken hadde et prosjekt med Mikke Mus og Donald Duck om å bli superhelter, men det gikk ikke så bra, siden han ikke skjønte et kvekk av det Donald sa, og ikke et pip av hva Mikke sa. Prosjektet ble da mislykket, og alle dro tilbake til sine hverdager.

Streken og Pamela Anderson er gode venner, og Streken ble veldig sjalu, misunnelig og sint når han fikk vite om at Borat var veldig veldig forelsket i henne.

Her er Streken med Pamela på Photoshoot.

Streken og Pamela har lekt Baywatch(Streken var han som satt i tårnet og passet på så ingen druknet siden han ikke tåler vann) nede på stranda mange ganger! Og de gjør det gjerne flere ganger, helst uten Borat.

Britney Spears har lenge vært hemmelig foralsket i Streken, men det har ikke blitt fortalt til noen, så nå må du ikke si noen ting til noen, for det er en hemmelighet. Dette var det en papparazzi som fant ut, når han greide å komme inntil vinduet hennes, og så bilder av Streken over alt. Britney har i mellomtiden ikke funnet ut at hemmeligheten hennes er blitt avslørt, så pass på å ikke fortelle noe til henne!

Streken prøvde en gang å dusje, men ga fort opp da han fant ut at han ble borte. Han ropte på Osvaldo, som skyndte seg å tegne han på nytt. Om ikke Osvaldo hadde gjort det, hadde han blitt tiltalt for mord, noe han nesten ble en gang da Streken var ute da det regnet. Pamela ble også nesten tiltalt for mord en gang når hun sprutet vann på Streken, under en vannkrig. Det var da ørene hans ble borte.

Yndlingssangen til Streken er Karpe Diem med Tusen Tegninger. Denne hører han på hver kveld når han skal legge seg. Hvis ikke får han ikke sove. Den stakkars tegneseriefiguren.

Streken hadde også en gang en kjæreste, hun het Strekine. Hun ble uheldigvis borte, da hun prøvde å leke Pamela Anderson i Baywatch. Hun visste ikke at hun ikke tålte vann. Hun skulle leke Pamela fordi Streken tente på det, og fordi hun ble sjalu på Pamela ettersom hun er god venn med Streken. Dette tok Streken veldig hardt, og gråt mange tårer, men heldigvis var Osvaldo der for han, og tegnet han opp igjen så fort noe av han ble borte av tårene. Pamela følte seg skyldig i bortgangen til Strekine, siden hun brukte en av hennes spesialiteter for å bli borte. Hun prøvde å tegne en ny Strekine, men fikk det ikke til så Streken ble bare enda mere lei seg. Da måtte blyanten til Osvaldo komme seg opp i 6. gir.

Dette er det siste bildet som ble tatt av Streken og Strekine før Strekine møtte den våte grav.

Streken ønsker seg en helt ny Chevrolet Beretta, siden han har veldig dårlig smak på biler, og han har hørt på SkyMarshall Arts til sang, som heter nettop, Chevrolet Beretta. Sangen har han ikke sansen for i det hele tatt. Han liker mer Hip Hop, som Karpe Diem, og Country, som Billy Ray Cyrus.

En gang ble det laget et puslespill av Streken. Dette ble gitt opp da de fant ut at det ble for enkelt. Det var liksom ikke ment til små barn, men heller til godt voksne folk som tåler litt.