Stathelle

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Stathelle.[rediger]

En by og et tett sted perfekt for politikere og andre bedrevitere. På grunn av den norske superevne til aldri og bli enig .Ble det i 1774 bestemt at den nye byen Stathelle skule ligge på hver sin brede av et digert sund. Da det ikke kunne bli enighet om hvor på de 2 breddene som var best egnet for by-bebyggelse.

  • Derfor i 1823 måte det bygens 1 bro så de 2 bydelene kunne møtes. For presten var gått lei av og rope til klokkeren på den andre siden om at det snart var gudstjeneste og de som ville ha de beste plassene måtte forte seg over i båtene sine.

Men en bro var ikke nok for hvor var den beste plassen for en bro.Og etter mye synsing ble det bestemt og bygge 2 broer til dobbel pris en oppe på toppen av Stathelle og en 100 meter lengre nede på bunnen av Stathelle. Dette viste seg og være et meget god valg som ingen har klagd på siden.

  • I 2010 feriert Stathelle at det var hundre år siden det første postkortet kom fram fra et annet fylke til Stathelle. Den lokal frimerkeklubben feiret dette med en underlig dans og en stor kake.

Pyro nytt :[rediger]

Er du klar over at sommeren 2018 skal Stathelle eldre bebyggelse brennes ned det skal bygges nytt og moderne brann og sopp sikre hus.Ta med lighter , bensin , en røykmaske og et stort smil. Etter apokalypsen vil det bli servert brenn-nesler dandert på brennmaneter som sykles ned med destillert tennvæske rett fra brenneapparatet.

Love.[rediger]

Det er mye love på Stathelle og i sommeren 2017 ble det forsøk og telle hele gjengen men da de som jobbet natt på Statoil ikke orket å stå opp ble ikke antallet over 9000 godkjent.En ny folketelling vil trolig aldri skje. Politiet på Stanghelle bryr seg lite om Love. De jager vekk elskede par hele natten og om dagen .Så det er best om det skal gjøres noe Loving og gjemme seg i busk eller kratt.

På Stathelle bor lorden Sondre Boseth (på insta: @sondre.bj7). Han liker å spille fotball, og han er jævlig beast (og kjempe smart). Han heier på Liverpool sitt herrelag.