Språk

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Språk.[rediger]

En av verdens dårligste ideer. Alle har det ingen trenger det. Da mennesket i tidlige tider startet og samarbeide lurte de på :

  • Hvorfor er vi her og ikke der.

Dise kreative individene bygge ett kjempe tårn for og kunne rekke opp til der gud var og fortelle han en ting eller to. Og spørre han hvor G-punktet var.Og om han kunne krysse en kenguru med ett Neshorn så vi fikk ett Hopp-horn.

  • Gud som er en feig Gud skjønte at dette kunne det bli bråk av.

Han brukte tryllestaven sin , litt flaks og fikk han ødelagt tårnet. Alle som jobbet med tårnet slo seg god å da de våknet hadde hver eneste forvirret arbeideren sitt eget språk.

Nå kjønnete de ikke lengre hverandre og han som hadde plantegningene kunne ikke si til han som skulle bygge fundamentet i 98 etasje at her trengtes det ekstra forsterkede bære bjelker .

  • Alle ble sure , og ropte , "men forstår du ikke norsk du da" og gikk hjem.

Neste dag kom det store spagetti-monsteret. Med sine spagetti tentakler flytte han alle rund omkring så de måtte starte på nytt i hvert sitt land med hvert sitt språk.Hver sin mening.Hver sin kultur.Hver sin tro.Hver sin nasjonal drakt osv.

Veien videre.[rediger]

Og siden den gang har det vært 1 språk eller flere i hvert land. Å vi er alle glade når det kommer ett nytt ord.Det kommer opp til flere nye ord hvert år .Til stor frustrasjon så du kan være sikker på at du er alltid skal være utdatert og ikke henge med. alle må kunne snakke flytene cubansk om 2 uker med mindre blir de henrettet

I det kalde landet mot nord er dette de mest vanlig språkene.[rediger]

Dialekter.[rediger]


  • Og mens vi venter på Strike tree og dommedag kan vi like godt gjøre det Gud egentlig ville vi skulle gjør.Rediger noen Ikkepedia sider.