Sokkesnoken

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Sokkesnoken, eller sokkius bøffius, er en skummel skapning som er i nær slekt med hybelkaniner. I likhet med sokkemøll, forekommer den stort sett bare på vaskerommet i huset ditt, og i kommoden din. Den ernærer seg på sokker og lommetørkler, helst nyvaskede. Den liker å gjemme seg innerst i trommelen på vaskemaskinen og sitter og flirer og ler hele veien rundt og rundt og rundt og rundt og rundt og rundt og rundt og rundt mens den tygger i seg den ene sokken etter den andre. Men kun en fra hvert par. Når du åpner vaskemaskinen igjen, ligger den inni en av joggebuksene dine og sover søtt inntil den blir lagt i kommoden. Da våkner den raskt til live og begynner å fråtse i lommetørklene dine som dessert.

Symptomer på Sokkesnoken[rediger]

  • Sokk etter sokk forsvinner etter klesvasken
  • Lommetørkler forsvinner sporløst fra kommoden kan også skyldes lillesøsteren din som lager skjørt til barbie-dokkene sine!Men er et varsku om sokkesnoken, absolutt)
  • Kneggende latter fra vaskemaskinen, kommoden eller den våte kleshaugen etter vasken, uten at du finner noen ting. Ikke fortell det til noen, de vil sende deg til legen som døtter i deg masse piller for folk som sier de hører Sokkesnoken.
  • Du finner ingen komplette sokkepar eller lommetørkler igjen i kommoden.

DANGER

Tiltak mot sokkesnoken[rediger]

Sokkesnoken. En gang fikk noen tatt bilde av Sokkesnoken, Ikkepedia kjøpte rettighetene til bildet rett for nesa på Se og Hør

Siden få som har sett Sokkesnoken tør å stå fram, er det ikke mye man vet om den. Men merker du alle eller flere av symptomene overfor, kan det være lurt å prøve 1 av følgende:

  • Lag en Sokkesnok-felle, med et nyvasket sokkepar som agn
  • Skyt inn i vaskemaskinen med pumpehagle når vasken er igang
  • Sett på øystein sunde's "sokka mine" under vaskinga
  • Legg ved en dynamitt i det nyeste (og dermed mest fristende) sokkeparet
  • Putt katten i vaskemaskinen
  • Ring skadedyrkontrollen til NRK (i et av filmshowa fant han en hufse i veggen)

Myter knyttet til sokkesnoken, og deres ringvirkninger[rediger]

Sokkesnoken har i århundrere vært gjenstand for myter og legender. Det var etter oppfinnelsen av den elektriske vaskemaskinen stilt spørsmål om rotasjonen i trommelen skapte et hull i tid og rom som fanget sokkene. Denne teorien ble faktisk i noen tiår stående som den eneste sannhet, og til tider bestialske angrep på annet troende forekom. Vi skal ikke nevne George Bush og Murdoch ved navn her.

Men etter at Raptus von Rupp oppfant den rotasjonsfrie trommelen i 1858, har eksitensen for en sokkesnok virkelig fått sine beviser. Da sokkene forsvant som før den rotasjonsfrie trommesett, og hypotesen om at det var rotasjonsfrie i trommelen som fjerna sokkene var lagt død. Superscript tekstVaskemaskinen med den rotasjonsfrie trommelen har deretter dannet grunnlaget for frihet og likhet for millioner av mennesker i Afrika og Amerika. Den økonomiske veksten som følge av dette har rammet Europa og Kina mest og det er nå vanlig å disse områdene å feire Raptus von Rupp dagen på ekte Bayersk vis, i Oktober(kjent som Oktoberfest). Når de nyere beviser har kommet frem i lyset som det berømtebildet tidligere i artikkelen, har paven resignert i skam, fordi både han og hans far (Pave Paul den 6.) drev utstrakt jakt på de som trodde på Sokkesnok teorien inntil nylig. Brenning på bålet er en av de middelalderske metodene som var mer enn vanlig utstrakt ved Pavens Hoff.