Småstein

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Småstein, også kjent som Småsteinar.

Som oftest lever de på toppen av fjellene, men det betyr ikke at de ikke er sosiale. neida, de er svært sosiale, men mennesker klarer ikke alltid å forstå hva de egentlig mener. de er også i slekt med den utrydningtruede rasen dopapir.

Noen ganger når Småsteiner er sure tar de bena fatt og drar ned på motorveier, hopper utfor og tar selvmord. For dem er det en vinn-vinn situasjon, fordi Småstein lever ikke, og de lager faenskap med å ødelegge vinduene på biler.

De vanligste navnene hos småsteinene[rediger]

guttenavn[rediger]

jentenavn[rediger]


Historien[rediger]

Før var småsteinene et type nomade folk som bodde i små huler oppe i fjellet. De var ikke serlig høye, gjennomsnitts høyden deres var:

En gang falt det en stor stein ned på det lille nomade folket, de ble selvsagt redde, men så så den kloke høvdingen deres:

  • Tenk om det kommer flere sånne steiner! da vil jo alle bli most!

Alle satt seg inn i hver sin lille hule og tenkte på dette her. Og det var da en liten nomade gutt sa at hvis de selv ble harde som stein, ville de ikke bli most om det kom enda en stein! folket hørte på dette og bestemte seg for at nå skulle de begynne å bli småstein.

Og sånn ble de til småsteiner.

Småsteinene lever som oftest i store flokker, og de er svært kjælene, og det er nemlig det vi mennesker ikke forstår, for hver gang småsteinene vil kose, blir det steinras.