Sjokoladefarm

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Vi skaffer sjokoladen vår fra Sjokoladefarmer»

- Freia om Sjokoladefarm

Modent MelkeSjokoladetre

En Sjokoladefarm er et sted de planter sjokolader som gror på trær.

For å ha en sjokoladefarm, må du ha en traktor-dude og en traktor, og minst og viktigst, et sjokoladetrefrø. Det er bare å gi et sjokoladetrefrø til traktor-duden og han tryller fram sjokoladetrær. Men det er også dyrt å holde en sjokoladefarm gående. Man må skaffe seg hundrevis av ompa lompaer. Og siden de bare finnes i willy wonka fabrikken, må man ansette dyre ninjaer for hente ut ompa lompaene. Og disse ompa lompaene vil jo hjem til Willy wonka, så man må bestikke dem til å bli på sjokoladefarmen.

Vært år når sjokolade trærne skal høstes, dør opptil flere ompa lompaer. Det er pågrunn av traktor-duden. Han er jo så egoistisk. Han dreper ompa lompaene og spiser sjokoladen de høster inn. Vi vet enda ikke, hvilken rekkefølge han gjør det i.

En sjokoladefarm ser ut som en vanlig farm med vanlige epletrær. Men det er bare en gigantisk plakat som skjermer sannheten. Folk som kjører forbi ser bare den plakaten. Ingen, unntatt traktor-duden og eieren av farmen, får gå i gjennom plakaten. INGEN! De som gjør det, (altså rottebefengte turister) vil bli skutt på stedet!

Se også[rediger]


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.